Χρυσούλα Διαβάτη: «Θυμούνται μετά από χρόνια ότι τις βίασαν»
1 year, 17 days ago
6

Σε δηλώσεις που προκαλούν αίσθηση προχώρησε η ηθοποιός Χρυσούλα Διαβάτη μιλώντας τηλεφωνικά στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Η γνωστή ηθοποιός Χρυσούλα Διαβάτη μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη και τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου τα τελευταία χρόνια.

«Ήταν εκεί καλώς ή κακώς. Για όλα είναι υπεύθυνος ο ελληνικός λαός που ψηφίζει αυτούς που ψηφίζει. Δεν μπορώ να ξέρω εγώ τι έκανε. Στήνουμε έναν άνθρωπο στον τοίχο και αρχίζουμε και τον καρφώνουμε. Πού ξέρουμε; Ήμασταν εκεί;», σχολίασε αρχικά η Χρυσούλα Διαβάτη.

«Αυτό πάλι που όλοι και όλες θυμούνται μετά από κάποια χρόνια ότι κάποιους τους βίασε ή τις βίασε. Με το ζόρι δεν μπορεί να σε βάλει κανένας.

Εκτός αν σε πιάσει σε κάποια ερημιά, σε δέσει, σου ρίξει κανένα σπρέι, σε κοιμίσει, σε βιάσει… αν έχεις αυτή την κακοτυχία, πας στην αστυνομία την ίδια στιγμή, το δηλώνεις, σε κοιτάζει ένας γιατρός και γίνεται αυτό που είναι να γίνει», συμπλήρωσε η Χρυσούλα Διαβάτη.

«Τώρα μετά από 30 χρόνια τι λέει ο καθένας αυτό είναι για μένα ένας γρίφος. Δεν παίρνω θέση. Είναι ένα ερωτηματικό, που δεν με απασχόλησε», υπογράμμισε η Χρυσούλα Διαβάτη.

Η Χρυσούλα Διαβάτη για τον Γιώργο Κιμούλη

Σε ερώτηση που της τέθηκε για τις καταγγελίες σε βάρος του Γιώργου Κιμούλη, η Χρυσούλα Διαβάτη εξέφρασε τη δική της θέση για όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

«Τι κακοποιητικές συμπεριφορές; Ότι τις έβρισε; Ότι τους έδωσε καμιά καρπαζιά; Αν δεν έκαναν τη δουλειά τους; Ο άλλος βασίζει τη δουλειά του επάνω σε κάποιον. Δεν μπορεί να είναι σούργελο, να του χαλάει τη δουλειά.

Κι εμένα μου είπαν: πήγαινε να πλύνεις τα πιάτα σου, δεν κάνεις για αυτή τη δουλειά. Εγώ όμως πίστευα στον εαυτό μου και έλεγα: θα αγωνιστώ για να με σεβαστείτε. Και με σεβάστηκαν», απαντά η ηθοποιός.

«Θέλω να έχω πάντα αξιοπρέπεια, να με θυμούνται με τον καλύτερο τρόπο. Δεν θέλω να φύγω όταν θα σέρνομαι. Μου έχουν γίνει προτάσεις αλλά δεν θέλω», επισήμανε κλείνοντας η Χρυσούλα Διαβάτη.

Καινούργιου για Διαβάτη: «Άστοχες και προκλητικές δηλώσεις»

«Θεωρώ άστοχες τις δηλώσεις της κυρίας Διαβάτη και προσβλητικές. Βιασμοί δεν γίνονται μόνο στις ερημιές.

Βιασμοί γίνονται και μέσα στον γάμο και μέσα τη σχέση. Επίσης, αν σου δώσει και καμιά καρπαζιά και τι έγινε; Είναι δυνατόν να ειπωθεί κάτι τέτοιο;», σχολίασε μετά την προβολή του αποσπάσματος η Κατερίνα Καινούργιου.