Δημήτρης Μπάσης: Αποκάλυψε ποιο είναι το πραγματικό του επίθετο
10 months, 11 days ago
6

Ο Δημήτρης Μπάσης ήταν καλεσμένος στο “Στούντιο 4” το απόγευμα της Τρίτης. Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε μεταξύ άλλων ποιο είναι το πραγματικό του επίθετο, το οποίο άλλαξε στο ξεκίνημα της καριέρας του.

“Είθισται οι τραγουδιστές να μετράμε την διαδρομή μας από την δισκογραφία γιατί αυτό είναι το επίσημο, το καταγεγραμμένο, ακόμα και αν τραγουδάς από έφηβος. Ήμουν για τρία χρόνια μαζί με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, κάποια στιγμή κάνει τον κύκλο του όλο αυτό το πράγμα και σταματάνε οι παραστάσεις. και βρίσκω τον δρόμο μου δίπλα στον Χρήστο Νικολόπουλο. Ένας μουσικός, ο Δημήτρης Μαριολάς, που ήταν με την Άλκηστη μου είπε ότι θα μιλούσε στον Χρήστο Νικολόπουλο για να με ακούσει¨, τόνισε ο Δημήτρης Μπάσης και πρόσθεσε:

“Το επίθετο μου το άλλαξα όταν πρωτοξεκίνησα στο Κιλκίς το 1991. Ο Κώστας Φαλκώνης μού είπε ότι «πρέπει να το κάνεις πιο εύηχο, αφαίρεσε τα τρία πρώτα γράμματα». Δεν ξέρω γιατί. Η ταυτότητα μου ακόμα γράφει Μπίμπασης. Οι περισσότεροι βέβαια με ξέρουν ως Μπάση πια οπότε το Μπίμπασης. Να πω και κάτι, τώρα, πως εγώ γενικά δεν το χρησιμοποιώ”.

real.gr