Δημήτρης Κοντολάζος: Απών από τον γάμο της κόρης του
1 year, 1 month ago
6

Ο Δημήτρης Κοντολάζος ήταν το πρόσωπο που έλαμψε δια της απουσίας του από τον γάμο της κόρης του, Αγγελικής.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, πατέρας και κόρη έχουν να μιλήσουν περίπου τρία χρόνια με το χάσμα στη σχέση τους να μοιάζει πλέον αγεφύρωτο.

Η Άντζυ, όπως την αποκαλούν οι φίλοι της, είναι η κόρη του Δημήτρη Κοντολάζου από τον πρώτο του γάμο με την Ελένη Κωβαίου. Το απόγευμα της Κυριακής 4/6 παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Αντώνη στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στο Πόρτο Ράφτη, παρουσία συγγενών και φίλων. Ο πατέρας της ωστόσο, επέλεξε να μη δώσει το “παρών” σε αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής της επιβεβαιώνοντας τις φήμες για ρήξη στη σχέση τους.

Άνθρωπος από το περιβάλλον τους, μιλώντας στην εφημερίδα Espresso, ανέφερε πως ο Δημήτρης Κοντολάζος “έχει ξεγράψει την κόρη του και εδώ και τρία χρόνια δεν έχουν καμία επικοινωνία”. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο λόγος αυτής της ρήξης πατέρα-κόρης είναι η καλή επικοινωνία που δεν κατάφερε να αναπτύξει η Άντζυ με τη δεύτερη σύζυγο του πατέρα της, Καρολίνα, με την οποία ο τραγουδιστής έχει αποκτήσει ακόμη μια κόρη, τη Σοφία.

Η Σοφία ωστόσο, δείχνει να διατηρεί άριστη σχέση με την αδερφή της, γεγονός που αποδεικνύεται και από την παρουσία της στον γάμο της

Στο πλευρό της Άντζυς, ήταν φυσικά και η μητέρα της με τον δεύτερο σύζυγό της Βασίλη με τον οποίο πλέον μετρούν 25 χρόνια κοινής πορείας, και ήταν εκείνος που παρέδωσε τη νύφη στον γαμπρό.

Σε επικοινωνία που είχε η εφημερίδα με τον Δημήτρη Κοντολάζο για το θέμα, εκείνος φέρεται να αρνήθηκε ευγενικά να κάνει κάποιο σχόλιο για τη σχέση του με την κόρη του και περιορίστηκε στο να δηλώσει: «Να είναι ευτυχισμένη!».