Διονύσης Παπαγιαννόπουλος: 39 χρόνια από τον θάνατο του σπουδαίου ηθοποιού – Η Finos Film θυμάται τις ξεκαρδιστικές ατάκες του
1 year, 1 month ago
6

O Διονύσης Παπαγιαννόπουλος έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα το 1984. Η Finos Film θέλησε να τιμήσει τη μνήμη του σπουδαίου ηθοποιού με ένα βίντεο-αφιέρωμα που ανέβασε στους λογαριασμούς της στα social media.

“Οι ατάκες του Διονύση Παπαγιαννόπουλου ίσως είναι οι πιο δημοφιλείς της ελληνικής κινηματογραφίας, με τα “αμέρικαν μπαρ” και “χούφτωστην” να αναπαράγονται στην καθημερινότητα λες και γράφτηκαν χτες. Είναι μετρημένοι στα δάχτυλα οι Έλληνες ηθοποιοί που κατάφεραν να εισχωρήσουν τόσο βαθιά στις καρδιές του κοινού, παραμένοντας άθικτοι στη συνείδησή τους για έξι δεκαετίες.”

Αναφέρεται δε στη λεζάντα της δημοσίευσης:

Σήμερα θυμόμαστε τον ασυναγώνιστο “Νιόνιο”, που έφυγε σαν σήμερα το 1984, μέσα από αλησμόνητες στιγμές του στις ταινίες “Ο Γόης”, “Κάτι Κουρασμένα Παληκάρια”, “Φωνάζει ο Κλέφτης”, “Δεσποινίς Διευθυντής”, “Η Βίλλα των Οργίων”, “Το Ξύλο Βγήκε από τον Παράδεισο”, “Τζένη Τζένη”, “Μια Τρελλή Τρελλή Οικογένεια”, “Γαμπρός απ’το Λονδίνο” και “Υπάρχει και Φιλότιμο”.