Έκπληξη: Ρόκκος, Τάμτα, Σταρόβας και Ζουγανέλης στο VOICE
3 years, 5 months ago
6

Αν νομίζατε ότι τα είχατε δει όλα… κάνετε λάθος. Η μία ανατροπή μετά την άλλη για το talent show του ΣΚΑΪ που δικαιολογημένα συνεχίζει να κρατά το ενδιαφέρον μεγάλης μερίδας του τηλεοπτικού κοινού με αποτέλεσμα να είναι στην κορυφή της ζώνης του.

Για των… νούμερων το αληθές, να αναφέρουμε ότι από την έως τώρα προβολή των 8 επεισοδίων το κανάλι του Φαλήρου έχει εισπράξει 35,6% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 31,3% στο δυναμικό κοινό, ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά και μάλιστα αυτή την πολύ σκληρή ανταγωνιστική σεζόν.

Ενώ λοιπόν αύριο Κυριακή, στις 9 το βράδυ, θα προβληθεί το 9ο επεισόδιο του VOICE τα γυρίσματα από την εταιρεία παραγωγής προχωρούν εντατικά θέλοντας να προλάβουν… τυχόν εξελίξεις από την πανδημία του κορονοϊού.

Έτσι έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα των 14 blind auditions αλλά και της επόμενης φάσης, των battles που μάλιστα κρύβουν… τέσσερις ευχάριστες εκπλήξεις για τους τηλεθεατές.

Όπως είναι γνωστό δίπλα από κάθε coach υπάρχει και κάποιος συνεργάτης του, με τον οποίο συζητούν… αποφασίζουν… και κρίνουν. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου μαζί με την Ελεονώρα Ζουγανέλη θα είναι ο πατέρας της Γιάννης Ζουγανέλης, με τον Πάνο Μουζουράκη ο Δημήτρης Σταρόβας, ενώ η Έλενα Παπαρίζου θα συνεργαστεί με την Τάμτα και ο Σάκης Ρουβάς με τον Στέλιο Ρόκκο.

Οι τέσσερις αγαπημένοι καλλιτέχνες λοιπόν θα βοηθήσουν τους κριτές να αποφασίσουν τι τραγούδια θα δώσουν στους διαγωνιζόμενους των ομάδων τους, αφού στα battles βρίσκονται αντιμέτωποι με τα άλλα μέλη της ομάδας και πρέπει να αποδείξουν ότι αξίζει να παραμείνουν στο πετυχημένο talent show για να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου στα γυρίσματα… έγιναν πολλά… και είναι σίγουρο πως στην προβολή και αυτών των επεισοδίων του VOICE οι τηλεθεατές δεν θα… ξεκολλήσουν από τον ΣΚΑΪ, απολαμβάνοντας και όσα κάνουν οι κριτές με τους συνεργάτες τους.

newsit.gr