Ελένη Φουρέιρα: Κάνει βάρη και δείχνει το σώμα της δύο μήνες μετά τη γέννηση του γιου της
11 months, 22 days ago
6

Η Ελένη Φουρέιρα, δύο μήνες αφότου απέκτησε το αγοράκι της, καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία συνεχίζει τη γυμναστική για να επανέλθει το σώμα της, όπως ήταν πριν την εγκυμοσύνη της.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, από τις 7 Φεβρουαρίου, ημερομηνία που έφερε στον κόσμο το αγοράκι της, βιώνει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της. Μαζί με τον αγαπημένο της σύντροφο Αλμπέρτο Ματία, απολαμβάνουν κάθε στιγμή με τον μικρούλη, ο οποίος ήρθε στη ζωή τους και τους άλλαξε την καθημερινότητα.

Η Ελένη Φουρέιρα πήγε στο γυμναστήριο και έκανε ασκήσεις με βάρη, προκειμένου να ενδυναμώσει το κορμί της και να το βοηθήσει να ενεργοποιηθεί.

Ο φίλος της Πέτρος Τσαπαρδώνης, με τον οποίο ήταν παρέα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο που δείχνει την Ελένη Φουρέιρα να γυμνάζεται σαν να μην πέρασε μία μέρα…

Το σώμα της είναι αψεγάδιαστο και δείχνει σαν να μην γέννησε. Ωστόσο αυτό είναι πολύ φυσικό καθώς η ποπ τραγουδίστρια γυμνάζεται συστηματικά, προσέχει την διατροφή της και τον τρόπο ζωής της.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την Ελένη Φουρέιρα:

instyle.gr