Εμφανίστηκε ξανά η «Δεβόρα» και είναι αγνώριστη: Ποζάρει αγκαλιά με τον Μπέζο, 25 χρόνια μετά το Εκείνες κι Εγώ
1 year, 3 months ago
6

 Ελισάβετ Πασπαλη

Η Νίκη Σερέτη είναι η ηθοποιός που υποδυόταν τη Δεβόρα στη σειρά «Εκείνες κι εγώ» το 1996 με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο ή αλλιώς Ζάχο Δόγκανο.

Ο ρόλος της την έκανε αρκετά δημοφιλή και άφησε εποχή στην ελληνική τηλεόραση, αφού ξεχώρισε για την ιδιαίτερη προφορά της, αλλά και τις ατάκες της όπως «κύριος Δημούτρης» και «σπακανόπιτα».

«Η σπακανόπιτα έκανε μεγάλη επιτυχία σε όλους τους φούρνους της γειτονιάς. Στα πρώτα επεισόδια μιλούσα με την μπάσα φωνή μου, αλλά τελικά έβαλα στοιχεία δικά μου στο ρόλο», είχε δηλώσει η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η τελευταία της τηλεοπτική συμμετοχή ήταν στη σειρά «Αν μ’ αγαπάς» στον Alpha το 2006. Στη συνέχεια απείχε τηλεοπτικά και επέστρεψε στην μικρή οθόνη το 2021 στην καθημερινή σειρά του MEGA «Το αύριο μας ανήκει».

Η Νίκη Σερέτη , μπορεί να έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να μην ασχολείται πλέον με το κομμάτι της υποκριτικής, είναι όμως μια χαρά, ανανεωμένη και πιο ξεκούραστη από ποτέ. Δεν έχει σταματήσει να κάνει δημόσιες εμφανίσεις και συχνά την βλέπουμε στο θέατρο, κάτι που σίγουρα αγαπάει πολύ.

Πρόσφατα, βρέθηκε στο θέατρο “Άνεσις” όπου και παρακολούθησε την επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Οικόπεδα με θέα” και λίγο μετά την παράσταση φωτογραφήθηκε με τον Γιάννη Μπέζο.