Emily Ratajkowski: Μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό από τον «άπιστο» σύζυγό της – Τι αποκαλύπτει για τον Brad Pitt
1 year, 6 months ago
6

Η Emily Ratajkowski ανοίγει την ψυχή της και μιλά για όλες τις συναισθηματικές διακυμάνσεις που πέρασε με την κατάρρευση του γάμου της.

Το supermodel εγκατέλειψε τον σύζυγό του Sebastian Bear-McClard μέσα στο καλοκαίρι καθώς οργίασαν οι φήμες για την απιστία του. “Έχω όλα τα συναισθήματα. Νιώθω θυμό, θλίψη, ενθουσιασμό, χαρά. Νιώθω ευφροσύνη. Κάθε μέρα είναι διαφορετική” δηλώνει σε συνέντευξή της στο Harper’s Bazaar και αποκαλύπτει τα συναισθήματά της την πρώτη φορά που μιλά για τον χωρισμό.

Το μόνο καλό που ξέρω είναι ότι νιώθω όλα αυτά τα πράγματα, κάτι που είναι ωραίο γιατί με κάνει να πιστεύω ότι θα είμαι καλά“.

H Emily αποκάλυψε, επίσης, ότι βγαίνει ξανά, ενώ ήδη τα καυτά ενσταντανέ με τον DJ Orazio Rispo έχουν κάνει τον γύρο του Διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες. “Έχω βγει ραντεβού” είπε και σημείωσε ότι αν και δεν έχει εγγραφεί σε εφαρμογές γνωριμιών “δώσε μου χρόνο“.

Σχετικά με το φημολογούμενο ειδύλλιο με τον Brad Pitt, το μοντέλο έμεινε ανέκφραστο, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο που έκανε τη συνέντευξη, ο οποίος τόνισε ότι η Emily δεν το διέψευσε.

instyle.gr