Emily Ratajkowski: Τίτλοι τέλους στο σύντομο ειδύλλιο με τον Pete Davidson
1 year, 3 months ago
6

Όχι ότι δεν το περιμέναμε αλλά μάλλον παραήταν σύντομο. Ο λόγος για το ειδύλλιο του Pete Davidson και της Emily Ratajkowski.

Σύμφωνα με το Page Six η σχέση που ήταν ακόμη στην αρχή ήδη έχει τελειώσει. Ο Pete Davidson και η Emily Ratajkowski αρχικά συνδέθηκαν τον Νοέμβριο. Εκείνη είχε χωρίσει τον Σεπτέμβριο από τον άπιστο σύζυγό της Sebastian Bear-McClard και εκείνος είχε χωρίσει πριν από λίγους μήνες με την Κim Kardashian.

Αρχικά ήταν κάποια κρυφά ραντεβού που τα κατέγραφαν οι κάμερες ασφαλείας, μετά αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν το ειδύλλιο, όταν εμφανίστηκαν μαζί σε αγώνα μπάσκετ των Knicks, όπου κάθισαν και στις μπροστινές σειρές χωρίς να αποφεύγουν τα φλας των φωτογράφων.

Ωστόσο, πρόσφατα ο Davidson εμφανίστηκε αρκετές φορές με τη συμπρωταγωνίστριά του στο “Bodies Bodies Bodies” Chase Sui Wonders, ενώ η Ratajkowski φωτογραφήθηκε τόσο με τον DJ Orazio Rispo όσο και με τον καλλιτέχνη Jack Greer.

Την περασμένη εβδομάδα ο Davidson εθεάθη τρεις φορές με τη Wonders: έξω από το διαμέρισμά του, να κάνουν ψώνια μαζί στο Whole Foods στο Μπρούκλιν και σε αγώνα των Rangers.

Έτσι, πηγές του Page Six αναφέρουν ότι ο Pete Davidson και η Emily Ratajkowski τράβηξαν χωριστούς δρόμους.  “Το ειδύλλιό τους προχώρησε στη φιλική ζώνη” σημείωσε συγκεκριμένα μια πηγή προσθέτοντας πως “και οι δύο είναι καλά με αυτό”

instyle.gr