Ερασμία Μάνου για τον χωρισμό της: «Δεν έχω προσπαθήσει να επικοινωνήσω, ούτε έχει και νόημα»
2 months, 1 day ago
6

Η κόρη της Σοφίας Βόσσου βρέθηκε ενώπιον της κάμερας του Πρωινού του ΑΝΤ1 και αρνήθηκε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση αφορά στον χωρισμό της από τον Βασίλη Δημάκη. Ωστόσο επεσήμανε πως δεν έχει προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί του και ούτε έχει νόημα.

Δεν έχει νοήμα να απαντήσω

«Δεν πρόκειται να πω τίποτα γι’ αυτό. Μα την Παναγία και τον Χριστό, δεν υπάρχει περίπτωση να συζητήσω άλλο γι’ αυτό. Ό,τι ψάχνει ο καθένας, καλό είναι. Είμαι καλά, είμαι πάρα πολύ καλά. Δε θέλω να πούμε τίποτα άλλο. Δεν έχω προσπαθήσει να επικοινωνήσω, ούτε έχει και νόημα. Φιλάκια, τέλος» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ερασμία Μάνου.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Δημάκη για τον χωρισμό του

«Τα συναισθήματά μου είναι ανύπαρκτα… έως και ανύπαρκτα. Εντάξει, περάσαμε καλά, μια χαρά. Την ευχαριστώ για ό,τι έχει κάνει για μένα, ελπίζω να με ευχαριστήσει κι αυτή, αν θεωρεί ότι έχω κάνει κάτι γι’ αυτήν. Τι άλλο να πω, να είναι καλά. Καλή ζωή να έχει. Της εύχομαι ό,τι καλύτερο». 

«Είμαι απόλυτος στην απόφασή μου. Μετά από κάποιον χρόνο όταν βρίσκεσαι στη φυλακή και βλέπεις ότι υπάρχει από το πολύ ενδιαφέρον η απόλυτη αδιαφορία… Πολύ ενδιαφέρον εισέπραξα, και ξαφνικά, εν μια νυκτί, δεν ξαναείχαμε επικοινωνία, δεν έχει καμία λογική αυτό. Αυτό είναι όλο το θέμα, δεν με πειράζει κάπου όμως, ίσα-ίσα για φαντάσου να είχα βγει έξω, να είχαμε κάνει ένα παιδί, να είχαμε κάνει οικογένεια και εν μια νυκτί… Τι θα έκανα εγώ;».