Ευρυδίκη Βαλαβάνη: “Ήταν συνειδητή επιλογή. Δεν περνούσα καλά. Στο τέλος της ημέρας ήμουν χάλια ψυχολογικά”
1 year, 3 months ago
6

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε στο περιοδικό Down Town Κύπρου και τον δημοσιογράφο, Αλέξανδρο Πρίφτη, σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη.

 

Η γνωστή δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, μίλησε και για την αποχή της από την τηλεόραση, ενώ αναφέρθηκε και στην περίοδο που βρισκόταν σε εκπομπή και δεν περνούσε καλά.

Διάβασε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης:

Επειδή μου είπες ότι δεν έχεις την ανάγκη να είσαι στο «γυαλί», τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ είχες τηλεοπτικές προτάσεις, αποφάσισες να απέχεις συνειδητά. Γιατί;

“Ήταν μία απολύτως συνειδητή επιλογή το να απέχω από την τηλεόραση. Η δημοσιογραφία είναι η δουλειά μου, έχω κάνει ρεπορτάζ, ήμουν αθλητικογράφος πολλά χρόνια, το αγαπώ πολύ όλο αυτό. Υπάρχουν φορές που μου λείπει και θα επέστρεφα, αλλά μόνο αν ήταν κάτι καλό. Κι εννοώ, ότι θα γύριζα σε ένα περιβάλλον υγιές, μη τοξικό, όμορφο. Σε κάτι που θα με κάνει να περνάω καλά. Ο χώρος της τηλεόρασης, δεν είναι κι ο πιο εύκολος… Όλοι το ξέρουμε αυτό. Όμως, όταν θα επιστρέψω, όποτε κι αν γίνει αυτό, θα το κάνω για να είμαι και πάλι δημιουργική σε αυτό τον τομέα κι επειδή θα μου δίνει χαρά” δηλώνει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

 

“Κοκκίνισε” η Φαίη Σκορδά με τα κουνουπίδια.. καπαμά του Σκαρμούτσου: “Το άλλο το έχεις φάει φαντάζομαι”

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Υπήρξαν περίοδοι που, όταν ήσουν σε μία εκπομπή, δεν περνούσες καλά;

“Ασφαλώς. Υπήρξαν περίοδοι που, δυστυχώς, δεν μπορούσα να διαχειριστώ κάποια θέματα και κουβαλούσα τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι μου. Πράγματα τα οποία με «βάραιναν» και με έκαναν να μη χαίρομαι τις υπόλοιπες στιγμές της ζωής μου. Στο τέλος της ημέρας ήμουν χάλια ψυχολογικά. Επομένως, το επόμενό μου βήμα θα είναι κάτι που θα γουστάρω και θα παίρνω χαρά από αυτό. Και, όχι, δεν θέλω, ούτε κι έχω την ματαιοδοξία, να γίνω κεντρική παρουσιάστρια και να ηγούμαι μίας εκπομπής. Μου αρέσει να είμαι μέλος της, να παίζω για τη φανέλα, που λέμε, και την ομάδα. Πάνω απ’ όλα, θέλω να είμαι καλά – είτε μπροστά είτε πίσω από τις κάμερες” παραδέχεται, τέλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.