Φεύγει και «τελειώνει» το Survivor: Η οικειοθελής αποχώρηση που θα ρίξει στα τάρταρα τα νούμερα τηλεθέασης
1 year, 1 month ago
6

Σε αδιέξοδο βρίσκεται ο Ατζούν Ιλιτζαλί μετά τις απανωτές οικειοθελείς αποχωρήσεις στο ελληνικό Survivor All Star.

Αναμφισβήτητα, το Survivor είναι από τα πιο επιτυχημένα reality των τελευταίων χρόνων. Σε μία δύσκολη χρονιά, με τη μυθοπλασία να έχει κατακτήσει τον θρόνο της τηλεθέασης, το Survivor All Star κατορθώνει να πάρει ένα σεβαστό κομμάτι από την πίτα της τηλεθέασης και ανέρχεται πάντα στις πρώτες θέσεις.

Και πώς να μη συμβεί αυτό, αφού είναι κυριολεκτικά το παιχνίδι των ανατροπών, με τις οικειοθελείς αποχωρήσεις να ακολουθούν η μία την άλλη.

Βόμβα στο Survivor All Star με νέα οικειοθελή αποχώρηση

Διάσημοι και Μαχητές προσπαθούν να επιβιώσουν κάτω από δύσκολες συνθήκες και κακουχίες, ενώ οι δοκιμασίες και τα αγωνίσματα στα οποία καλούνται να ανταπεξέλθουν απαιτούν ενέργεια και δύναμη.

Έτσι, πριν καλά-καλά ξεκινήσει το reality επίβιωσης του ΣΚΑΪ, η Βρισηίδα αποφάσισε να αποχωρήσει, δηλώνοντας πως ένιωσε ότι το σώμα της δεν ήταν έτοιμο να ξαναζήσει μια τέτοια δοκιμασία, με αποτέλεσμα να δώσει προτεραιότητα στην υγεία της.

Ακολούθησαν οι αποχωρήσεις της Κατερίνας Δαλάκας και της Ασημίνας Χατζηανδρέου.

Από ό,τι φαίνεται λοιπόν, δεν είναι οι μοναδικές παίκτριες που αποχώρησαν πριν την ώρα τους από το παιχνίδι επιβίωσης. Μέχρι στιγμής, το όνομα του παίκτη που έχει ήδη αποχωρήσει δεν έχει γίνει γνωστό, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως πρόκειται για πρόσωπο-έκπληξη και άνδρα.

Σύμφωνα επίσης με τα πρώτα spoiler, η πρώτη υποψήφια για αποχώρηση θα είναι η Ελευθερία Ελευθερίου.