«Φούσκα» η υπόθεση Α.Γεωργούλη; – Είχε πολύμηνη ερωτική σχέση με Ε.Χρονοπούλου – Την παράτησε για μία Ιταλίδα – Τον κατήγγειλε για «βιασμό» (upd) Όλα αυτά πριν από τρία χρόνια
10 months, 3 days ago
6

Η υπόθεση Α.Γεωργούλη ίσως να είναι μία μεγάλη «φούσκα» καθώς ο ευρωβουλευτής είχε πολύμηνη ερωτική σχέση με Ελένη Χρονοπούλου όταν και την διέκοψε για να συνάψει μία καινούρια σχέση με μία Ιταλίδα.

Αφού ο Α.Γεωργούλης προχώρησε την ζωή του τότε η στενή συνεργάτιδα του Ν.Ανδρουλάκη τον κατήγγειλε για «βιασμό και ξυλοδαρμό»! Αυτό αναφέρουν όλες οι συγκλίνουσες πηγές, αλλά και τα ίδια τα γεγονότα,

Πώς είναι δυνατόν να περάσουν τρία χρόνια από αυτή την υπόθεση και να μην έχει φτάσει στην δημοσιότητα, έστω από την πλευρά της καταγγέλλουσας;

Δεν μιλάμε για μερικές εβδομάδες ή έστω μήνες. Μιλάμε για τρία ολόκληρα χρόνια. Η ίδια, δε, όπως προαναφέραμε είχε ερωτική σχέση με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Ο οποίος μετά τα έφτιαξε με μια… Ιταλίδα!

Θυμίζουμε την περίπτωση της καταγγελίας κακοποίησης της νεαρής κοπέλας την πρωτοχρονιά του 2022 στην Θεσσαλονίκη που θεωρήθηκε «θέατρο» του θύματος, γιατί δεν πήγε την ίδια ημέρα να το καταγγείλει!

Και μετά από… τρία χρόνια οι βέλγικες αρχές έχουν καταθέσει στο Ευρωκοινοβούλιο αίτημα άρσης της ασυλίας του και το θέμα έχει παραπεμφθεί στο νομικό τμήμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τα επόμενα βήματα.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι η στενή φίλη του Α.Γεωργούλη, η ολυμπιονίκης Πηγή Δεβετζή δήλωσε με άμεσο τρόπο πως δεν πιστεύει τίποτε από όλα αυτά που καταγγέλει το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πώς όλα γίνονται για κάποιο «σκοπό».

Η Πηγή Δεβετζή κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών της δηλώσεων το πρωί της Τρίτης, χαρακτήρισε «γελοία» τα όσα ακούγονται αναφορικά με την καταγγελία εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη για βαριά κακοποίηση, λέγοντας πως δεν πιστεύει τίποτα και πως δεν υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει κάτι τέτοιο.

Εντάξει, μιλάμε τώρα είναι γελοία πράγματα αυτά. Δεν πιστεύω τίποτα, δεν υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει κάτι τέτοιο. Τον στηρίζω, τον έχω πάρει τηλέφωνο. Δεν πιστεύω τίποτα, είναι αστεία αυτά τα πράγματα».

 pronews.gr

Η Πηγή Δεβετζή επεσήμανε επίσης: «Νομίζω ότι ο Αλέξης δεν θα δώσει σημασία, είναι τόσο καλό παιδί και φίλος μου. Εντάξει τι να πω… Η καθεμία, δεν ξέρω ποια είναι αυτή που έχει κάνει μία τέτοια καταγγελία, για κάποιο σκοπό έγινε όλο αυτό. Γελάω, τίποτα άλλο».