Gerard Pique: Ποζάρει στο πλευρό της Irina Shayk εν μέσω του «πολέμου» με τη Shakira
1 year, 3 months ago
6

Στο Παρίσι βρέθηκε ο Gerard Piqué εν μέσω του “πολέμου” με την πρώην σύντροφό του Shakira.

Ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα ταξίδεψε στο Παρίσι για να παρακολουθήσει τον αγώνα των Chicago Bulls με τους Detroit Pistons στο Accor Arena Bercy.

Ο φωτογραφικός φακός τον κατέγραψε στο πλευρό της Irina Shayk και φυσικά ήταν από τα πιο ενδιαφέροντα στιγμιότυπα από τις κερκίδες, τη στιγμή που συνεχίζεται ο “πόλεμος” ανάμεσα στον πρώην ποδοσφαιριστή και τη Λατίνα σουπερστάρ.

Το πιο πρόσφατο επεισόδιο στο σίριαλ του πικρού χωρισμού τους ήταν ότι η Shakira ανακάλυψε την απιστία του Piqué όταν βρήκε άδειο το βάζο της μαρμελάδας φράουλας στο ψυγείο της επιστρέφοντας από ταξίδι, ενώ ήταν τρόφιμο που τρώει μόνο αυτή στην οικογένειά της.

Στο μεταξύ, ο Piqué βρίσκεται στο Παρίσι χωρίς τη νέα του σύντροφο, ενώ λέγεται ότι επέλεξε την απόσταση από τη Βαρκελώνη αυτό το διάστημα που το νέο τραγούδι της Shakira κάνει θραύση με το οποίο η Κολομβιάνα σουπερστάρ εξαπολύει σφοδρή επίθεση και παίρνει το αίμα της πίσω για την απιστία του. Πάντως, η Clara Chía παραμένει εξαφανισμένη και αφήνει τον πρώην ποδοσφαιριστή να βγάλει το φίδι από την τρύπα.

Nα σημειωθεί ότι ο Gerard Piqué και η Irina Shayk γνωρίζονται από την εποχή που το μοντέλο είχε σχέση με τον Cristiano Ronaldo, ο οποίος έπαιζε με τη Ρεάλ Μαδρίτης, και θεωρείτο από τις πιο

εντυπωσιακές WAG μαζί με τη Shakira.

instyle.gr