Gerard Pique: Βίντεο του 2021 αποκαλύπτει την απιστία του με την Clara Chia – Συντετριμμένη η Shakira
1 year, 3 months ago
6

Συντετριμμένη φέρεται να είναι η Shakira αφού οι θαυμαστές της εντόπισαν τη νυν αγαπημένη του πρώην συντρόφου της Gerard PiquéClara Chia Marti, σε βίντεο του 2021.

Συγκεκριμένα, η 23χρονη φοιτήτρια εμφανίζεται στο βίντεο από συνέντευξη μέσω Zoom, που έδινε ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα, από το σπίτι όπου διέμενε με τη Shakira και τα παιδιά τους, ενώ υποτίθεται ήταν ευτυχισμένοι μαζί.

Πηγή του Page Six σημειώνει ότι η Κολομβιανή σουπερστάρ είναι συντετριμμένη που έμαθε ότι αυτή η γυναίκα, προφανώς “ένιωθε σαν στο σπίτι της, το σπίτι όπου μοιραζόταν το ζευγάρι με τα παιδιά του”.

Η Shakira ταξίδευε μαζί με τα παιδιά όταν ο πρώην ποδοσφαιριστής έκανε τη συνέντευξη, “αλλά ήταν μαζί εκείνη την εποχή. Τη συνέθλιψε να μάθει ότι αυτή η σχέση υπήρχε πολύ περισσότερο καιρό απ’ ό,τι φανταζόταν” πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Ο Piqué και η Shakira ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους πέρυσι έπειτα από περίπου 12 χρόνια μαζί. Έμεναν μαζί στη Βαρκελώνη της Ισπανίας για οκτώ χρόνια, αλλά η τραγουδίστρια και τα παιδιά αναμένεται να επιστρέψουν στο Μαϊάμι. Η Shakira περιέγραψε τον χωρισμό ως “απίστευτα δύσκολο” σε συνέντευξη στο Elle τον Οκτώβριο του 2022.

instyle.gr