Γιάννης Βούρος: Το πιο δύσκολο πράγμα που κλήθηκα να διαχειριστώ στη ζωή μου ήταν η γέννηση του γιου μου
13 days ago
6

Ο Γιάννης Βούρος έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τον γιο του, τις θεατρικές παραγωγές που απέτυχαν, αλλά και τις κατακτήσεις που έχει.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Ι Love ΣουΚου» και αρχικά, μίλησε για το παιδί του.

«Το πιο δύσκολο πράγμα που κλήθηκα να διαχειριστώ στη ζωή μου ήταν η γέννηση του γιου μου, Στέφανου. Με όλα αυτά που κάνει, θα γίνει πιο γνωστός από εμένα. Πλέον, περπατάμε στον δρόμο και μιλάνε στον Στέφανο», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εκεί πρέπει να διαχειριστείς κάτι αντίστοιχο. Ξαφνικά σου προκύπτει ένα παιδί που ξεφεύγει από τα αυτονόητα και τα στεγανά. Όταν γεννιέται ένα διαφορετικό παιδί, πρέπει να διαφοροποιήσεις και τον τρόπο που πρέπει να μεγαλώσει. Αυτή ήταν μια περίοδος διδαχής για εμάς. Ο Στέφανος ήταν δάσκαλός μας. Όταν κατάλαβα ότι στο δημοτικό ο Στέφανος γίνεται αρχηγός στις παρέες, ησύχασα».

Όσο για τις θεατρικές παραγωγές που ανέλαβε και δεν πήγαν καλά, είπε: «Έχω μετανιώσει για θεατρικές παραγωγές που έκανα και έχασα χρήματα. Αυτό που με στεναχώρησε ήταν ότι έδωσα σώμα και ψυχή στις παραγωγές και δεν ανταποκρίθηκε ο κόσμος».

Τέλος, για τις κατακτήσεις του στις γυναίκες, δήλωσε: «Τα γράμματα από θαυμάστριες ερχόντουσαν σπίτι σε μεγάλες σακούλες. Όταν παντρεύτηκα με την Άννα στο Παγκράτι, είχαν μαζευτεί στην εκκλησία όλα τα γυμνάσια και τα λύκεια της περιοχής».