Γιώργος Κοψιδάς: «Ήταν φυσιολογικό για μένα να είμαι με μία ξένη μαύρη γυναίκα, έγκυο στο παιδί κάποιου άλλου»
10 months, 15 days ago
6

Ο Γιώργος Κοψιδάς παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πρώην σύντροφό του. Συγκεκριμένα αποκάλυψε ότι όταν ήταν μαζί εκείνη ήταν έγκυος στο παιδί του πρώην συντρόφου της.

“Το να αποφασίσω να είμαι με μία ξένη μαύρη γυναίκα και έγκυο με παιδί κάποιου άλλου για κάποιους μπορεί να θεωρηθεί τρελό, αλλά για εμένα ήταν φυσιολογικό, ήμουν πολύ ερωτευμένος. Έχουμε πολύ ωραία σχέση με το παιδί της πρώην συντρόφου μου. Μεγάλωσε με τους γονείς μου και ακόμη και τώρα την βλέπω. Περίμενα οι γονείς μου να είναι πιο συγκρατημένοι με την απόφασή μου να μεγαλώσω το παιδί, αλλά τελικά είναι πιο ανοιχτόμυαλοι από ό,τι φανταζόμουν”, τόνισε ο Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για το ρέικι και τα όσα του έχει προσφέρει:

“Ξεκίνησα να κάνω κάποιες θεραπείες και έτσι με κέρδισε το ρέικι. Ξεκινώντας αυτόν το δρόμο δεν έχει επιστροφή. Οι δονήσεις που στέλνουμε με το που ξυπνάμε δημιουργούν την πραγματικότητα μας, οπότε εάν θέλω να αλλάξω εμπειρίες αλλάζω την δόνησή μου. Θεωρώ ότι ήταν λάθος μου που δήλωσα ότι με το ρέικι επισκεύασα χαλασμένο αντικείμενο, κάποιοι μπορεί να είπαν “τι μας λέει τώρα αυτός;”. Η επισκευή ενός αντικειμένου μέσω του ρέικι συνέβη μέσα από εμένα, φεύγει το εγώ στην άκρη και γίνεται ένας αγωγός ενέργειας”.

instyle.ge