Gisele Bündchen: Προσέλαβε κορυφαίο δικηγόρο διαζυγίων – Έτοιμη για μάχη με τον Tom Brady
1 year, 6 months ago
6

Η Gisele Bündchen φέρεται να προσέλαβε τον κορυφαίο δικηγόρο διαζυγίων της Φλόριντα, καθώς ο χωρισμός από τον Tom Brady παίρνει άσχημη τροπή και οι δυο τους ετοιμάζονται να δώσουν μάχη για τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Σύμφωνα με το Page Six, το supermodel άρχισε να προετοιμάζεται για τον… μακρύ αγώνα προσλαμβάνοντας τον Tom Sasser. Ο Tom Sasser είναι διευθύνων εταίρος της δικηγορικής εταιρείας Sasser, Cestero & Roy.

instagram/tombrady

Ο δικηγόρος διαζυγίου του West Palm Beach έχει χειριστεί τις υποθέσεις πελατών υψηλού προφίλ, όπως του Tiger Woods κατά το διαζύγιό του από την Elin Nordegren. Επίσης, αυτός εκπροσώπησε και τον Jeff Gordon στο σκληρό διαζύγιο με τη σύζυγό του Brooke το 2003. Υπήρξε πραγματική μάχη για την περιουσία του οδηγού NASCAR, αλλά τελικά επήλθε διακανονισμός.

Gisele Bündchen και Tom Brady

Πηγή ανέφερε: “Τα πράγματα έχουν γίνει πολύ άσχημα ανάμεσα στον Tom και τη Gisele εξαιτίας των δικηγόρων. Ετοιμάζονται για μάχη“. Όπως πρόσθεσε η πηγή “ο Τom και η Gisele δεν μάχονται για τα παιδιά, θέλουν και οι δύο κοινή επιμέλεια. Αλλά θα τους πάρει χρόνο για να χωρίσουν τον τεράστιο πλούτο και την περιουσία τους σε όλο τον κόσμο”

Πριν από λίγες ημέρες η Bündchen εθεάθη χωρίς τη βέρα της, καθώς οι φήμες για τον γάμο της φούντωναν, ενώ νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα και ο Tom Brady εθεάθη χωίς το γαμήλιο δαχτυλίδι του.

instyle.gr