H Άννα Βίσση έγραψε τραγούδι για τον Ζακ Κωστόπουλο – βίντεο
3 years, 4 months ago
6

Στην επέτειο του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου ένα νέο τραγούδι με τη φωνή της Άννα Βίσση έρχεται να μας συγκινήσει και να μας θυμίσει από την άρχη πράγματα για την κοινωνία μας που θα θέλαμε να μπορούσαμε να ξεχάσουμε.

Την είδηση ανακοίνωσε η ίδια η τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο ίνσταγκραμ, παράλληλα με την επίσημη κυκλοφορία του τραγουδιού το οποίο υπογράφουν η Λίνα Δημοπούλου και ο Γιώργος Καλογερόπουλος. Και ο τίτλος του τραγουδιού «Τρομαγμένο μου».

«Ερμήνευσα ένα τραγούδι αφιερωμένο στον Ζακ Κωστόπουλο, τον νεαρό ακτιβιστή και καλλιτέχνη, που γράφτηκε από τη Λίνα Δημοπούλου και τον Γιώργο Καλογερόπουλο», έγραψε η Αννα Βίσση στην ανάρτηση για το τραγούδι του Ζακ Κωστόπουλου. «Η συγκίνηση που μου προκάλεσε το τραγούδι σε σχέση με το αποτρόπαιο τέλος του Ζακ ήταν για μένα ο καταλυτικός λόγος να το κάνω», συμπλήρωσε.

Όπως βλέπουμε στο βίντεο του κομματιού που μόλις κυκλοφόρησε τον πρωταγωνιστικό ρόλο το κλιπ δεν τον έχει η ίδια η Άννα Βίσση αλλά η Μπέττυ Βακαλίδου, γνωστή τρανς ακτιβίστρια που έχει δώσει τις δικές της μάχες για τα δικαιώματα της της τρανς κα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Γεννημένη αγόρι στην Αλεξανδρούπολη, το έσκασε στα 15 της για την Αθήνα, κλείστηκε τριάμισι χρόνια σε αναμορφωτήριο και στη συνέχεια βρέθηκε στην πρώτη γραμμή των διεκδικήσεων στη χώρα μας. Η Μπέττυ Βακαλίδου, στο κλιπ, περπατά στο κέντρο της Αθήνας, στο μέρος όπου έχασε τόσο άδοξα τη ζωή του ο Ζακ Κωστόπουλος, και αφήνει ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα στο πεζοδρόμιο.
Δείτε το βίντεο: