Hailey Bieber: Mιλά για τις δύσκολες στιγμές μετά το εγκεφαλικό – «Δεν θέλω να ξαναζήσω κάτι τέτοιο»
1 year, 3 months ago
6

Η Hailey Bieber μιλά ανοικτά για τα προβλήματα υγείας και τις δυσκολίες που βίωσε μετά το ελαφρύ εγκεφαλικό που υπέστη το οποίο της προκάλεσε Διαταραχή Μετατραυματικού Στρες.

Το 26χρονο μοντέλο πέρυσι εισήχθη στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού που προκλήθηκαν από θρόμβο αίματος στον εγκέφαλό της. Η Hailey Bieber μίλησε για την τρομακτική εμπειρία της σε podcast και τόνισε: “Πάλεψα με πολύ άγχος μετά. Είχα πάθει Διαταραχή Μετατραυματικού Στρες, όπως είναι ο φόβος μήπως το πάθω ξανά.

Ήταν απλώς ένα συναίσθημα που δεν ήθελα να το βιώσω ποτέ ξανά. Δηλαδή, ήταν τόσο τρομακτικό, τόσο σοκαριστικό, τόσο αποκαρδιωτικό με κάθε τρόπο που μπορούσες να φανταστείς” σημείωσε το μοντέλο και πρόσθεσε ότι αν και είναι “ανοικτή να μιλήσει για την εμπειρία αν μπορεί να βοηθήσει κάποιον άλλον” ήταν ακόμη “πολύ σκληρό να μιλά γι’ αυτήν αμέσως μετά το περιστατικό“.

Ακόμη και το βίντεο στο Youtube που είχα κάνει για το κανάλι μου στο Youtube ήταν δύσκολο για μένα. Μου φέρνει πίσω τα συναισθήματα που έζησα μ’ αυτήν την εμπειρία. Γίνεται πιο εύκολο και πιο εύκολο με τον καιρό να μπορείς να μιλήσεις γι’ αυτό.

Είμαι πραγματικά ευγνώμων που μπόρεσα να έχω καταπληκτικούς γιατρούς, νοσοκόμες και ανθρώπους που με βοήθησαν να καταλάβω τι πραγματικά συνέβη“.

Συνέχισε λέγοντας ότι έχει αρχίσει σιγά σιγά να απολαμβάνει ξανά τη ζωή χωρίς το άγχος του τι μπορεί να συμβεί από άποψη υγείας στο μέλλον.

Η Hailey είναι αισιόδοξη καθώς είπε: “Κοιτάζω πίσω και θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερο. Θα μπορούσαν να είχαν συμβεί τόσα χειρότερα πράγματα εκείνη τη στιγμή“.

instyle.gr