Η 42χρονη Ιζαμπέλλα Κογεβίνα άφησε στην άκρη την υποκριτική και έγινε επαγγελματίας πιλότος!
3 years, 7 months ago
6

Από το σανίδι στους… αιθέρες!

Ιπτάμενη και… gentlewoman! Η Ιζαμπέλλα Κογεβίνα έβαλε στην άκρη την υποκριτική και άνοιξε τα… φτερά της για να κατακτήσει τους αιθέρες. Τι εννοούμε; Έγινε επαγγελματίας πιλότος και δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες της με στολή στον λογαριασμό της στο Instagram, προκαλώντας κύματα ενθουσιασμού στους διαδικτυακούς φίλους της.

Η 42χρονη ηθοποιός, η οποία ξεκίνησε την τηλεοπτική της πορεία το 2003, δεν άργησε να γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από αγαπημένα σίριαλ όπως τα «Ήρθε κι έδεσε», «Κάρμα», «Φίλα το βάτραχό σου» και «Κλεμμένα όνειρα». Το μεγάλο όνειρό της από μικρή, ωστόσο, ήταν να πετάξει, κάτι που κατάφερε σχετικά νωρίς αποκτώντας ερασιτεχνικό δίπλωμα πιλότου.

Κάποια στιγμή, λοιπόν, αποφάσισε να προχωρήσει τις γνώσεις της στο αντικείμενο ένα βήμα παραπέρα και να γίνει επαγγελματίας. Όπως είχε δηλώσει μάλιστα σε παλαιότερη συνέντευξη, που την παραχώρησε την εποχή που διάβαζε για να περάσει τις εξετάσεις της, στην απόφασή της να πάρει επαγγελματικό δίπλωμα πιλότου συντέλεσε σε μεγάλο βαθμό η οικονομική αστάθεια στον χώρο της υποκριτικής την περίοδο της οικονομικής κρίσης και η αναζήτησή της για κάτι πιο σταθερό στα εργασιακά της.

Μάλιστα, στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram έγραψε μια φράση του Ραλφ Ουάλντο Εμερσον που συνοψίζει όλο το νόημα του σκεπτικού της: «Από τη στιγμή που παίρνεις μία απόφαση, το σύμπαν συνωμοτεί για να την κάνεις πραγματικότητα».

newsbreak.gr