Η Ελεονώρα Μελέτη “αδειάζει” τον Μάνεση: Δεν ισχύουν όσα λέει για την Μιχαηλίδου, σοκάρομαι
3 years, 4 months ago
6

Το… σίριαλ ανάμεσα στην Ελεονώρα Μελέτη και τον Νίκο Μάνεση συνεχίζεται, με τελευταίο επεισόδιο την παραίτηση της δημοσιογράφου Τίνας Μιχαηλίδου από την εκπομπή Ώρα για μελέτη.

Η Ελεονώρα Μελέτη "αδειάζει" τον Μάνεση: Δεν ισχύουν όσα λέει για την Μιχαηλίδου, σοκάρομαι

Η ίδια η δημοσιογράφος φέρεται να διέρρευσε ότι ο Μάνεσης φταίει για την απόφασή της να αποχωρήσει, και πήρε σκληρή απάντηση από τον παρουσιαστή με τον οποίο συνεργαζόταν τα τελευταία 3 χρόνια.

Μετά τη σημερινή τοποθέτηση του Μάνεση για την εν λόγω παραίτηση, στην οποία έμπλεξε και την Ελεονώρα Μελέτη, η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε, στηρίζοντας την πρώην συνεργάτιδά της και βγάζοντας στη σέντρα τον Νίκο Μάνεση.

Είπε συγκεκριμένα η Ελεονώρα Μελέτη: ,

“Γνώριζα την πρόθεση της Τίνας να παραιτηθεί. Δεν μπορώ να απαγορεύσω σε κάποιον να πάρει μια απόφαση που έχει να κάνει με την επαγγελματική του πορεία. Το ότι δεν ήθελα εγώ στην εκπομπή την Τίνα Μιχαηλίδου και με έπεισε ο Νίκος Μάνεσης να την πάρω, το ακούω τώρα πρώτη φορά και σοκάρομαι.

Δεν ξέρω γιατί το λέει αυτό ο κύριος Μάνεσης. Όταν ήρθα σε επαφή με τον σταθμό και μου είπαν ότι υπάρχουν διαθέσιμα αυτά τα πρόσωπα, μου λένε… αποφασίζεις αν θέλεις να κρατήσεις κάποιον ή αν θέλεις να προτείνεις κάτι άλλο και λέω όχι, πάμε με τα πρόσωπα που μου προτείνετε.

ΤΙΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ

Το ότι ο κύριος Μάνεσης δεν έχει την επιμέλεια της εκπομπής δεν το έχει δηλώσει κανείς, πλην του κυρίου Μάνεση. Ούτε ο σταθμός ο ίδιος”, είπε η Ελεονώρα Μελέτη απαντώντας στη σκληρή τοποθέτηση του Νίκου Μάνεση.

Μιλώντας στην εκπομπή Ευτυχείτε η παρουσιάστρια απάντησε:

“Δεν απαντάω σε οτιδήποτε. Δεν μπορώ, να μπω σε αυτή τη δοκιμασία. Εγώ με την Τίνα τα έχουμε συζητήσει και ό,τι ήταν να πούμε το έχουμε πει. Δεν θα μιλήσω για λογαριασμό κανενός. Όποιος θέλει να μιλήσει, ας μιλήσει για τον εαυτό του.

Χθες πήγα και είδα τη γιαγιά μου που είναι 86 χρονών και της είπα “γιαγούλα τώρα που κοιτάς πίσω η ζωή περνάει;” Και μου λέει “παιδί μου έτσι”. Τώρα με τι θα ασχολούμαστε;” απάντησε η Ελεονώρα Μελέτη.

thetoc.gr