Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εξομολογείται: “Είμαι 36 χρονών. Έχω 15 γάτες και έναν σκύλο. Κάνω κάθε βδομάδα ψυχοθεραπεία”
1 year, 30 days ago
6

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εξομολογείται: “Είμαι 36 χρονών. Έχω 15 γάτες και έναν σκύλο. Κάνω κάθε βδομάδα ψυχοθεραπεία”

 Ελισάβετ Πασπαλιάρη

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία τις προηγούμενες ημέρες ταξίδεψε μέχρι τις ΗΠΑ. Η ίδια είναι πολύ ενεργή στα social media, μέσα από τα οποία μοιράζεται τις στιγμές της καθημερινότητάς της.

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη, με ένα βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο TikTok αποφάσισε να συστηθεί εκ νέου στους διαδικτυακούς της ακολούθους, γνωστοποιώντας κάποιες λεπτομέρειες για εκείνη, που ίσως δε γνωρίζαμε.

«Είμαι 36 χρονών. Έχω δυο εταιρείες με ρούχα. Μου αρέσει το surf και το Pole dancing. Έχω 15 γάτες και έναν σκύλο. Aκούω punk rock. Λατρεύω τα ταξίδια. Μπορώ να ζήσω μόνο με σούπες Δε μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς την οικογένειά μου. Έχω τις ίδιες 3 κολλητές εδώ και πολλά χρόνια.

Το πρώτο πράγμα που κάνω όταν μπαίνω σπίτι είναι να αλλάζω ρούχα. Περνάω καλά αγοράζοντας κατσαρόλες και τάπερ. Κάθε εβδομάδα κάνω ψυχοθεραπεία. Έμαθα να αγαπώ, να φροντίζω τον εαυτό μου και να αντιμετωπίζω τους φόβους μου τον τελευταίο χρόνο. Και τα καλύτερα πράγματα είναι αυτά που θα έρθουν» έγραψε στο βίντεο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.