Η Κατ-Κεν μεγάλωσε και κάνει τους άντρες «μάγκες»… και γνωστούς! Ακόμα και η Ελένη Μενεγάκη έβαζε τα γέλια με τα όσα έλεγε μπροστά στις κάμερες
10 months, 25 days ago
6

Δύο ημέρες πέρασαν από την εμφάνιση της σταρ Κατερίνας Καινούργιου στον φίλο της Νίκο Μουτσινά. Μια εμφάνιση με σκοπό να «ξεπλυθεί», να βγάλει από πάνω της κάθε τι που τις έχουν «σούρει».

Με ύφος μιας σταρ, προσπάθησε να το παίξει χαλαρή και ακομπλεξάριστη, και αυτή είμαι και σε όποιον αρέσει.

Είναι όμως έτσι;

Αν κρίνουμε και από το ύφος του Ν.Μουτσινά, μάλλον δεν έπεισε.

Μίλησε για όλα. Ότι δεν θεωρεί πως έχει ταλέντο και ότι έχει μια πολύ δυνατή ομάδα, (δυνατή και να έχεις έναν Α.Μικρούτσικο να σε περιμένει στην ”γωνία» δεν το λες), μίλησε για έναν ενδεχόμενο γάμο… και φυσικά για τις σχέσεις της.

Όπως ανέφερε η ίδια: «Έχω πει ότι δεν θα ξαναμιλήσω ποτέ για τις σχέσεις μου αλλά για το πώς τις χειρίζομαι εγώ, αυτό θα το λέω. Πάντα νιώθω λίγη στον άλλον δίπλα. Μειώνω τον εαυτό μου, γίνομαι λίγη, φτάνω εκεί κάτω και κάνω τους άλλους μάγκες και γνωστούς και μετά…».

Η Κατερίνα Καινούργιου λοιπόν μάθαμε πως έκανε «μάγκα» και «γνωστό» και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, εγγονό του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, που ήταν και η τελευταία, γνωστή σχέση της παρουσιάστριας.

Άλλωστε όλοι θυμούνται τις σπόντες που πετούσε στον «αέρα» της εκπομπής της με τον φίλο της Νίκο Κοκλώνη, μία μέρα πριν την πρεμιέρα του J2US στις 7/10, για το ότι ο Φίλιππος δεν νοιάζεται πια για εκείνη γιατί έχει προσχωρήσει και άλλα τέτοια δακρύβρεχτα! On air φυσικά!

Και επειδή μάλλον τον έκανε γνωστό και «μάγκα» (!) όπως ανέφερε, (γιατί όταν το αναφέρεις αυτό, τους «τσουβαλιάζεις» όλους τους πρώην σου, αλλιώς λες και ένα με κάποιες εξαιρέσεις για το ξεκάρφωμα)ο Φ.Τσαγκρίδης βρήκε νέα σύντροφο.

Πρόκειται για την Κάθριν Εμπειρίκου, γόνο της γνωστής οικογενείας Εμπειρίκων με καταγωγή από την Άνδρο.

Με τα λεγόμενα της ξανθιάς τηλεπαρουσιάστριας, πρέπει να της ανάψουν και ένα κεράκι, που προχώρησαν στην ζωή τους, βέβαια γνωστοί και «μάγκες» πλέον.

Αστείες δηλώσεις και υποτιμητικές για ανθρώπους που πέρασαν από τη ζωή σου και ενδεχομένως να μην ήθελαν να εκτεθούν. 

Αφήνουμε στο τέλος την τοποθέτηση της Ελένης Μενεγάκη σχετικά με το απόσπασμα της συνέντευξης που έδωσε η Κ.Καινούργιου, την οποία έπιαναν τα γέλια όπως παραδέχτηκε, με αυτά που έλεγε από τότε η εκκολαπτόμενη παρουσιάστρια:

«Πραγματικά, επειδή θυμάμαι όταν είχα καλεσμένη την Κατερίνα στην εκπομπή και μιλούσε πάντα έτσι ανοιχτά, σε βαθμό που κάποιες φορές με έπιαναν τα γέλια και της έλεγα: Κατερίνα μου, γιατί τα λες αυτά…;».

Για να συνεχίσει τα «καρφιά»: «Κάποια πράγματα που είναι τελείως για τον εαυτό μας, για τις σχέσεις μας, πολύ δικά μας, δεν χρειάζεται νομίζω να τα λέμε. Όχι να μην μιλάς για τον εαυτό σου, αλλά άλλο τι λες με τους φίλους σου, στο σπίτι σου, ή με έναν ειδικό. Κάποια πράγματα μπορεί να μη χρειάζεται να αναφέρονται στην τηλεόραση».

 pronews.gr

Αλλά τι να ξέρει και η Ελένη Μενεγάκη μπροστά σε Κατ-Κεν.