Η Βαλαβάνη… βάζει στην θέση του τον Βασάλο: «Δεν ξέρω αν είναι ζευγάρι με Σταυρούλα, εγώ είμαι στα καλύτερά μου»
1 year, 1 month ago
6

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν θα ήθελε να βρίσκεται μέσα στο Survivor All Star, με όσα συμβαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο έχει σταματήσει μέχρι και να παρακολουθεί.

Το σχόλιο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τη φημολογούμενη σχέση Βασάλου – Χρυσαειδή

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day», η πρώην παίκτρια του Survivor All Star, ερωτηθείσα για τη φημολογούμενη σχέση της Σταυρούλας Χρυσαειδή με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, υπογράμμισε «δεν παρακολουθώ το Survivor. Έχω αρκετό καιρό να παρακολουθήσω. Λίγο που βλέπω αποσπάσματα ή διαβάζω στα sites, δεν θα ήθελα να βρίσκομαι μέσα. Δεν γνωρίζω αν ο Βασάλος είναι ζευγάρι με την Σταυρούλα».

Και συμπλήρωσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη «γίνονται πράγματα και λέγονται από ανθρώπους στις εκπομπές, οι οποίοι είναι στην Ελλάδα και δεν είναι στον Άγιο Δομίνικο. Οπότε είναι τρελά πράγματα».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι στα καλύτερά της

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, επεσήμανε «είμαι στα καλύτερά μου. Θα συνεχίζω να ανεβάζω φωτογραφίες, έχω πολύ υλικό. Στην Καλιφόρνια ήμουν. Δεν τράβηξα μόνο τον Γρηγόρη Μόργκαν, τράβηξα και όλη την παρέα που ήμασταν εκεί. Νιώθω άβολα και αμήχανα όταν γράφουν για την προσωπική μου ζωή πλέον».