Ιωάννα Σαρρή – Γιώργος Σαμπάνης: Φουλ του έρωτα
1 year, 3 months ago
6

Με μια νυχτερινή έξοδο, δίχως να κρύβουν την ευτυχία τους, ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ιωάννα Σαρρή ενίσχυσαν τις προσδοκίες στενών φίλων τους, που περιμένουν σύντομα τα κουφέτα.

Αχώριστοι έχουν γίνει πλέον ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ιωάννα Σαρρή.

Ο γνωστός τραγουδιστής και τραγουδοποιός δεν διστάζει να εκφράσει δημόσια τον έρωτά του για την πανέμορφη σύντροφό του, η οποία, όπως όλα δείχνουν, ήρθε για να του αλλάξει τη ζωή. Πηγές από τον στενό κύκλο του δημοφιλούς ερμηνευτή ξεκαθαρίζουν στη Realnews ότι ο Γιώργος διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του. Οπως αναφέρουν, εκτός από την καλλιτεχνική του έμπνευση, νιώθει ολοκληρωμένος και στην προσωπική του ζωή, ενώ δεν αποκλείουν να τον δούμε σύντομα όχι μόνο να τραγουδά, αλλά και να… χορεύει τον χορό του Ησαΐα.

Ο τίτλος του νέου τραγουδιού του «Ποιος τυχερός», που μόλις κυκλοφόρησε από την Cobalt Music και έχει ήδη γίνει επιτυχία, φαίνεται ότι τον εκφράζει απόλυτα. Αυτά θα είναι τα πρώτα Χριστούγεννα που θα περάσει μαζί με την Ιωάννα του και όλα προμηνύουν ότι θα είναι από τα πλέον ευτυχισμένα. Οταν αλλάξει η χρονιά και υποδεχθούν το 2023, οι δυο τους θα συμπληρώνουν έναν χρόνο σχέσης, που έχει κυλήσει καλύτερα και απ’ όσο ονειρεύονταν, ενώ το επόμενο βήμα φαντάζει ως φυσική εξέλιξη. Κάθε ημέρα που περνά δένονται όλο και περισσότερο, ενώ η λάμψη στα μάτια και των δύο πιστοποιεί ότι αυτός ο έρωτας τούς έχει δώσει φτερά. Ο Γ. Σαμπάνης έχει ήδη παραδεχθεί σε δηλώσεις του ότι είναι παράφορα ερωτευμένος με τη σύντροφό του, η οποία βρίσκεται πάντα με διακριτικότητα και τρυφερότητα στο πλευρό του. Τα πρωτόγνωρα για εκείνον συναισθήματα ήταν αυτά που τον έκαναν να σταματήσει να παίζει κρυφτό με τη δημοσιότητα και να μιλήσει απερίφραστα για τη σχέση του, χαράσσοντας κοινή πορεία πλεύσης με τη γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά. «Με κούρασε να κρύβω τις σχέσεις μου και να μην μπορώ να κυκλοφορήσω. Η τωρινή μου σχέση ήταν δύσκολο να κρυφτεί. Μας έβγαλαν μια φωτογραφία με την Ιωάννα και είπα “φτάνει το κρυφτό”. Με την Ιωάννα γνωριστήκαμε στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του “Ασε με να σε προσέχω”. Είμαστε λίγους μήνες μαζί και είμαι ερωτευμένος», τόνισε σε πρόσφατες δηλώσεις του.

Ετσι ακριβώς, χέρι-χέρι, το ζευγάρι εμφανίστηκε πριν από λίγες ημέρες στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούν ο Αντώνης Ρέμος και η Καίτη Γαρμπή. Οι δυο τους έφτασαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα και κάθισαν σε ένα από τα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού για να απολαύσουν τις μεγάλες επιτυχίες των γνωστών καλλιτεχνών. Οπως παρατήρησαν αρκετοί θαμώνες, ο ένας ήταν ιδιαίτερα περιποιητικός με τον άλλον, ενώ δεν σταμάτησαν να κοιτάζουν ο ένας τον άλλο στα μάτια και να συνομιλούν γελώντας, μη μπορώντας να κρύψουν την ευτυχία τους.