Ιωάννης Απέργης: Συγκινήθηκε μιλώντας για τη μητέρα του – «Τώρα μπορώ και της έχω γεμάτο το ψυγείο»
1 year, 12 days ago
6

Για τον ρατσισμό που βίωσε στο παρελθόν, αλλά και τις δυσκολίες που πέρασε μέχρι να καταφέρει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα μίλησε ο Ιωάννης Απέργης.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Δύο στη Μία», όπου προχώρησε και σε μια εξομολόγηση για τη μητέρα του, που του έφερε συγκίνηση.

«Τώρα που έβλεπα το βίντεο σκεφτόμουν ότι βλέπω κάποια σχόλια στα social media που έχω και επειδή δεν απαντάω ποτέ – ούτε στα καλά ούτε στα κακά – το μήνυμα που ήθελα να περάσω είναι πρωτίστως στα νέα παιδιά που έρχονται από Ισραήλ, Τουρκία, Ιράκ, Συρία: μην θεωρείται τον εαυτό σας ξεγραμμένο» είπε αρχικά, ο Ιωάννης Απέργης.

«Είμαστε όλοι από την ίδια πάστα και μια μέρα εύχομαι να δω κάποιον ξένο να κυβερνάει αυτή τη χώρα και να την κάνει καλύτερη, όπως το έχουμε δει και σε άλλες χώρες. Θεωρείστε ότι μια μέρα μπορείτε να φτάσετε να είστε το τιμόνι της χώρας και μόνο έτσι θα καταφέρετε να κάνετε αυτό που αγαπάτε. Και φυσικά για τα Ελληνόπουλα: αγαπήστε αυτή τη χώρα, είναι δικιά σας, είναι το DNA σας», είπε ο Ιωάννης Απέργης και πρόσθεσε:

«Συγκινήθηκα λίγο τώρα, γιατί σκεφτόμουν και τη μάνα μου… Τώρα κάθεται και με βλέπει στην τηλεόραση, οκ δεν παίζω στο Hollywood αλλά ήταν μία γυναίκα καθαρίστρια, δεν ήξερε τίποτα από αυτό. Και τώρα με καμαρώνει, μπορώ και της έχω το ψυγείο γεμάτο, τη βλέπω χαρούμενη να κυνηγάει τον γιο μου και να παίζουν στις πλατείες. Δεν θέλω τίποτα άλλο» είπε τέλος, ο Ιωάννης Απέργης.

Φωτογραφία: NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ