Jennifer Aniston: Τα γλυκόπικρα 54α γενέθλιά της – «Δεν έχω τίποτα να κρύψω σ’ αυτό το σημείο»
1 year, 1 month ago
6

Jennifer Aniston γιορτάζει σήμερα τα 54α γενέθλιά της. Και σίγουρα αυτά είναι τα πιο ιδιαίτερα και τα πιο απελευθερωτικά αφού, πλέον, δηλώνει ότι δεν μετανιώνει για τίποτα.

Αυτή ήταν μία χρονιά γεμάτη ανάμικτα συναισθήματα για την Aniston, η οποία τον Νοέμβριο έχασε τον πολυαγαπημένο της πατέρα, John Aniston, στα 89 του χρόνια. Εκείνη την εποχή, η Jennifer έκανε μία συγκινητική ανάρτηση: “Γλυκέ μου μπαμπά… John Anthony Aniston. Ήσουν ένας από τους πιο όμορφους ανθρώπους που γνώρισα ποτέ. Είμαι ευγνώμων που έφυγες για τους ουρανούς εν ειρήνη και χωρίς πόνο. Και μάλιστα στις 11/11. Πάντα είχες τον τέλειο συγχρονισμό. Αυτός ο αριθμός θα έχει πάντα ακόμη μεγαλύτερο νόημα για ‘μένα. Θα σε αγαπώ μέχρι το τέλος του χρόνου.”

Το ταξίδι στη μητρότητα και οι αποτυχημένες εξωσωματικές

Μόλις δύο ημέρες νωρίτερα, η ηθοποιός τόλμησε και αποκαλύφθηκε. Μίλησε για πρώτη φορά για το ταξίδι στη μητρότητα και συγκλόνισε. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Allure, τον Νοέμβριο, η Jennifer Aniston είπε ότι υπήρχαν ψευδή αφηγήματα ότι ήταν “εγωίστρια” και νοιαζόταν μόνο για την καριέρα της. Μια άλλη αβάσιμη ιστορία, είπε, ήταν ότι ο γάμος της απέτυχε επειδή δεν έμενε έγκυος. Η Aniston υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Brad Pitt, το 2005 έπειτα από περισσότερα από τέσσερα χρόνια γάμου. Ανέφερε αγεφύρωτες διαφορές στην αίτηση διαζυγίου.

Ο Θεός να βάλει το χέρι του, μια γυναίκα να είναι επιτυχημένη και να μην έχει κάνει παιδί. Και ο λόγος που ο άντρας μου με άφησε, γιατί χωρίσαμε και τελειώσαμε τον γάμο μας, ήταν γιατί δεν του έκανα παιδί. Ήταν απολύτως ψέματα. Δεν έχω τίποτα να κρύψω σ’ αυτό το σημείο.”

Παρά όλα όσα πέρασε, η Aniston είχε πει στο Allure: “Δεν μετανιώνω για τίποτα. Για την ακρίβεια νιώθω κάπως ανακουφισμένη τώρα γιατί ξέρω ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο. ‘Μήπως έχω ακόμα ελπίδες; Μπορώ; Ίσως, ίσως, ίσως…’ Είναι κάτι που δεν χρειάζεται να το σκέφτομαι πια”.

Στη συνέντευξή της η Aniston σημείωσε πως η ιδιωτική της ζωή ήταν τροφή για φαινομενικά ατελείωτα άρθρα α σχετικά με το αν ήθελε να κάνει παιδιά. Υπήρχαν επίσης άδικα συμπεράσματα σχετικά με το γιατί δεν είχε κάνει.

“Προσπαθούσα να μείνω έγκυος. Ήταν ένας δύσκολος δρόμος για μένα, αυτός ο δρόμος που κάνω μωρά“, είχε τονίσει η Aniston. “Τόσα χρόνια και χρόνια με εικασίες… Ήταν πραγματικά δύσκολο. Έκανα εξωσωματικές γονιμοποιήσεις, έπινα κινέζικα τσάγια, τα πάντα, τα έδινα όλα γι’ αυτό” και επίσης είχε προσθέσει: “Θα έδινα τα πάντα κάποιος να μου είχε πει “κατάψυξε τα ωάριά σου, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου”. Απλώς δεν το σκέφτεσαι. Και να ‘μαι σήμερα. Το πλοίο έχει σαλπάρει”

Δεν υπάρχουν άλλα “αν”, κάτι που είναι λυτρωτικό” είχε υπογραμμίσει.

Γιορτάζει με χιούμορ

Λίγες ώρες πριν συμπληρώσει τα 54α χρόνια της, η Jennifer ανέβασε μία σειρά φωτογραφιών στον λογαριασμό της στο Instagram από τα τελευταία γυρίσματα της τρίτης σεζόν της επιτυχημένης σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί “Τhe Morning Show” εκφράζοντας τις ευχαριστίες της στο τηλεοπτικό συνεργείο όπως και στους συνεργάτες της.

Από τις φωτογραφίες που ξεχωρίζουμε είναι μία χιουμοριστική στο πλευρό του συμπρωταγωνιστή της, Jon Hamm.

Σε ένα βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της βλέπουμε την Aniston πολύ συγκινημένη να ευχαριστεί το καστ και το συνεργείο για τη συνεργασία τους. “Είμαι τόσο τυχερή που συνεργάζομαι μαζί σας, σας ευχαριστώ για όλα” είπε συγκρατώντας τα δάκρυά της και αγκαλιάζοντας τη Reese Witherspoon.

Ποια είναι η Jennifer Aniston

Γεννήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 1969, στο Σέρμαν Όουκς της Καλιφόρνια.

Έγινε παγκοσμίως γνωστή για τον ρόλο της ως Rachel Green στην τηλεοπτική κωμική σειρά Friends από το 1994 έως το 2004, για την οποία βραβεύτηκε με Primetime Emmy, Golden Globe και Screen Actors Guild.

Κόρη του γεννημένου στην Κρήτη, John Aniston και της Nancy Dow, ενώ νονός της ήταν ο Telly Savalas. Άρχισε να εργάζεται ως ηθοποιός σε νεαρή ηλικία με έναν ρόλο στην ταινία του 1988 “Mac and Me” . Ο πρώτος της σημαντικός κινηματογραφικός ρόλος ήρθε στην κωμωδία τρόμου “Leprechaun” το 1993.

Έκτοτε έχει πρωταγωνιστήσει σε μια σειρά από επιτυχημένες κωμωδίες όπως το Office Space (1999), Bruce Almighty (2003), The Break-Up (2006), Marley & Me (2008), Just Go with It (2011), Horrible Bosses (2011), We’re the Millers (2013) και Dumplin’ (2018). Πρωταγωνίστησε επίσης στις επιτυχημένες ανεξάρτητες ταινίες The Good Girl (2002), Friends with Money (2006) και Cake (2014). Επέστρεψε στην τηλεόραση το 2019, κάνοντας παραγωγή και πρωταγωνιστώντας στη δραματική σειρά του Apple TV+ “The Morning Show”, για την οποία κέρδισε ακόμη ένα βραβείο Screen Actors Guild.

Η Aniston έχει συμπεριληφθεί σε λίστες περιοδικών με τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο. Η περιουσία της υπολογίζεται στα 300 εκατομμύρια δολάρια. Έχει το δικό της αστέρι στο Hollywood Walk of Fame και είναι συνιδρύτρια της εταιρείας παραγωγής Echo Films, που ιδρύθηκε το 2008. Η Aniston είναι μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς στον κόσμο από το 2018. Βρέθηκε στη λίστα του Forbes με τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς για 15 χρόνια, κάθε χρόνο από το 2001 -και επίσης στη λίστα των Celebrity 100 (με βάση τα “κέρδη και τη φήμη”), κατακτώντας την κορυφή το 2003.

Έχει παντρευτεί δύο φορές: πρώτα με τον Brad Pitt και στη συνέχεια με τον ηθοποιό Justin Theroux, τον οποίο παντρεύτηκε το 2015 και χώρισε το 2017.

 

instyle.gr