Jessie J: Έγκυος ξανά η τραγουδίστρια 13 μήνες μετά την αποβολή
1 year, 2 months ago
6

Η Jessie J αποκάλυψε ότι είναι έγκυος, 13 μήνες αφότου υπέστη αποβολή.

Η 34χρονη τραγουδίστρια έδειξε την κοιλίτσα της που μεγαλώνει σε ένα γλυκό βίντεο που ανέβασε στο Instagram και στο οποίο καταγράφονταν τα διάφορα στάδια της εγκυμοσύνης της.

Στη λεζάντα του βίντεο η Jessie έγραψε: “Είμαι τόσο χαρούμενη και τρομοκρατημένη που επιτέλους το μοιράζομαι… Παρακαλώ να είστε ευγενικοί μαζί μου”.

“Ειλικρινά, το κορίτσι θέλει να κλάψει άσχημα δημοσίως τρώγοντας σοκολάτα καλυμμένη με πίκλες χωρίς ερωτήσεις”.

Το βίντεο “ντύθηκε” μουσικά με το τραγούδι της Sunflower και σ’ αυτό η Jessie J κρατά το θετικό τεστ εγκυμοσύνης που επιβεβαίωνε τη χαμρόσυνη είδηση.

Τον Απρίλιο του περασμένου έτους, η Jessie επιβεβαίωσε ότι είχε μια νέα σχέση με τον μπασκετμπολίστα Chanan Colman καθώς εθεάθησαν να φιλιούνται ενώ απολάμβαναν το γεύμα τους. Ήταν μήνες μετά την αποβολή της.

Το ζευγάρι πυροδότησε για πρώτη φορά φήμες για ειδύλλιο τον Μάρτιο του 2022 στο νησί Necker του Ρίτσαρντ Μπράνσον στην Καραϊβική, καθώς ο Chanan συνόδευσε την τραγουδίστρια στο επαγγελματικό ταξίδι.

Τον Μάιο, η Jessie άφησε να εννοηθεί ότι ο 38χρονος βετεράνος επαγγελματίας αθλητής είναι ο πρώτος σύντροφος με τον οποίο είναι “σωστά ερωτευμένη”.

Η Jessie και ο Chanan δεν έχουν εμφανιστεί μαζί επισήμως στο κόκκινο χαλί, ούτε έχουν επιβεβαιώσει αν είναι ακόμη μαζί. Τα συναρπαστικά νέα της Jessie έρχονται αφού προηγουμένως αποκάλυψε τον Νοέμβριο του 2021 ότι είχε μια αποβολή αφού ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί.

instyle.gr