Justin Bieber: Δημοσίευμα «βόμβα» – Εγκαταλείπει τη μουσική
1 year, 29 days ago
6

Ο Justin Bieber βρίσκεται αντιμέτωπος με μία απόφαση ζωής. Δημοσίευμα αναφέρει, ότι ο μόλις 29 ετών «πρίγκιπας της pop» σκέφτεται πολύ σοβαρά να εγκαταλείψει την καριέρα του καθώς είναι δυστυχισμένος.

Όπως αποκαλύπτει φίλος του Justin Bieber, ο διάσημος σταρ θέλει να φύγει από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Ο Justin δεν αισθάνεται καλά με τον κόσμο εδώ και αρκετό καιρό και η φήμη του τον βαραίνει πολύ. Ακόμα και ο ψυχολόγος του λέει ότι αν αυτό που κάνει τον κάνει δυστυχισμένο, θα πρέπει να πάρει τη δύσκολη απόφαση να το αφήσει στην άκρη» αποκάλυψε ο φίλος του διάσημου τραγουδιστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του RadarOnline.com, το παιδί – φαινόμενο της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, έχει περιουσία τουλάχιστον 200 εκατομμύρια δολάρια και πηγές ανέφεραν ότι θέλει να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και την καριέρα του, μαζί με την 26χρονη σύζυγό του, μοντέλο, Hailey Bieber.

Ο ίδιος δεν έχει τοποθετηθεί για να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τα παραπάνω, παρά το δημοσίευμα που κυκλοφόρησε. Επικαλούμενος προβλήματα υγείας, ο Justin Bieber τερμάτισε ξαφνικά πέρυσι, την παγκόσμια περιοδεία του Justice World Tour, κάνοντας λόγο για προβλήματα υγείας και εξάντληση. Τον μήνα που διανύουμε ο δημοφιλής σταρ, ακύρωσε την συναυλία του, προκαλώντας θυμό στους θαυμαστές του.

Πληροφορίες της DailyMail αναφέρουν, πως δεν ήταν στην πραγματικότητα δική του απόφαση, αλλά μια επείγουσα σύσταση από τους γιατρούς του.

Πηγές κοντά στον τραγουδιστή αναφέρουν ότι για ακόμη μία φορά ο λόγος που οι γιατροί τον σταμάτησαν στο να μην πραγματοποιήσει την παγκόσμια περιοδεία του, έχει να κάνει με τη συνεχιζόμενη μάχη του με το σύνδρομο Ράμσεϊ Χαντ.

«Ο Τζάστιν είναι εύθραυστος και έχει εξαντληθεί τον τελευταίο καιρό. Του είπαν ότι αυτό έπρεπε να συμβεί και δεν του έμεινε άλλη επιλογή. Αισθάνεται απαίσια γι’ αυτό. Γνωρίζει ότι επηρεάζει τόσους πολλούς ανθρώπους που πραγματικά στηρίζονται πάνω του και έχει δεσμευτεί να βεβαιωθεί ότι όλοι τους είναι καλά. Για τόσα πολλά χρόνια, ο Τζάστιν ένιωθε ότι τίποτα δεν μπορούσε να τον βλάψει. Αλλά μετά την αρρώστια, του έγινε τόσο σαφές ότι δεν είναι» εκμυστηρεύτηκε άτομο από το περιβάλλον του Justin Bieber.

Τον Ιούνιο του 2022, ο Μπίμπερ ανέβασε ένα βίντεο δείχνοντας στην κάμερα πως δεν μπορεί να ανοιγοκλείσει το δεξί του μάτι και να κουνήσει την δεξιά πλευρά του προσώπου του, λόγω του συνδρόμου Ράμσεϊ Χαντ.

instyle.gr