Καταιγιστικές εξελίξεις στις «Άγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1: Θα βγάλουν το άχτι τους στον Μάνο Βόσκαρη
3 years, 5 months ago
6

ο σαδιστής διευθυντής των φυλακών θα φάει το ξύλο της χρονιάς του…

Με το ίδιο νόμισμα πρόκειται να «πληρώσουν» τον Μάνο Βόσκαρη οι κρατούμενές του στις Γυναικείες Φυλακές της Λάρισας.

Σύμφωνα με νέο σπόιλερ που κυκλοφορεί για τις «Άγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1, ο σαδιστής διευθυντής των φυλακών, που τον υποδύεται απολαυστικά ο Βασίλης Μπισμπίκης, θα φάει το ξύλο της χρονιάς του τη νύχτα της μεγάλης απόδρασης.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η κεντρική ηρωίδα του σίριαλ Λενιώ Σταμίρη, την οποία υποδύεται η Μαρία Κίτσου, θα καταφέρει να το σκάσει από το σωφρονιστικό ίδρυμα μαζί με τη φίλη και συγκρατούμενή της Φωτεινή Αβδελλά, στην οποία δίνει σάρκα και οστά η σπουδαία ηθοποιός Αλεξάνδρα Παντελάκη. Το ίδιο βράδυ φαίνεται πως θα βρουν «λύτρωση» από τον βασανιστή τους και οι άλλες φυλακισμένες, οι οποίες έχουν περάσει μαρτυρικά στα χέρια του.

Όταν λοιπόν η μοίρα τα φέρει έτσι και ο Βόσκαρης πέσει (για κακή του τύχη!) στα δικά τους χέρια, θα μαρτυρήσει επίσης, καθώς θα τον ξυλοφορτώσουν όλες μαζί. Όχι μόνο για να βοηθήσουν την Ελένη ν’ αποδράσει, αλλά κυρίως για να βγάλουν το άχτι τους!

Τι ακριβώς θα συμβεί και θα βρεθεί ολόκληρος διευθυντής φυλακών σε αυτή τη δεινή θέση; Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται να πληροφορηθεί τελευταία στιγμή το σχέδιο απόδρασης της Λενιώς και της Φωτεινής και θα τρέξει να τις προλάβει ξεχειλίζοντας από οργή και πανικό, αφού ξέρει πως κάτι τέτοιο ισοδυναμεί με μεγάλους μπελάδες για τον ίδιο. Δεν θα προλάβει να τις εμποδίσει γιατί θα του κλείσουν τον δρόμο οι κρατούμενες της φυλακής, σταματώντας τον με ιδιαίτερα βίαιο τρόπο. Θα τον δέσουν και θα αρχίσουν να τον χτυπούν με δύναμη, δίχως να πτοούνται από τις κραυγές του. Έτσι, η Ελένη και η Φωτεινή θα μπορέσουν να απομακρυνθούν από τις φυλακές.