Κατερίνα Καινούργιου: «Καρφώνει» τους πρώην συντρόφους της – «Μειώνω τον εαυτό μου και τους κάνω μάγκες και γνωστούς»
1 year, 4 days ago
6

Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» το απόγευμα της Τρίτης. Η παρουσιάστρια του ALPHA μίλησε μεταξύ άλλων στον Νίκο Μουτσινά για την προσωπική της ζωή και τους πρώην συντρόφους της.

“Έχω πει ότι δεν θα ξαναμιλήσω ποτέ για τις σχέσεις μου αλλά για το πώς τις χειρίζομαι εγώ, αυτό θα το λέω. Πάντα νιώθω λίγη στον άλλον δίπλα. Μειώνω τον εαυτό μου, γίνομαι λίγη, φτάνω εκεί κάτω και κάνω τους άλλους μάγκες και γνωστούς και μετά… άντε γεια”, τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η παρουσιάστρια εξέφρασε την επιθυμία της να κάνει οικογένεια, χωρίς απαραίτητα να παντρευτεί. “Εννοείται ότι θέλω να προχωρήσω τη ζωή μου. Δε με νοιάζει ο γάμος. Έχω τόση αγάπη μέσα μου και θέλω να τη δώσω σε έναν σύντροφο και σε πολλά παιδιά. Το ότι μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί, είναι δικό μου θέμα, γιατί έχω κάνει λάθος επιλογές. Πολλές φορές όμως φαίνομαι σαν η απελπισμένη. Ξέρεις τι είναι να γυρνάς στο σπίτι και να βλέπεις τον τοίχο και να μην έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου; Ο ψυχίατρος μου έχει πει ότι όλη αυτή η ευαισθησία με έχει πάει μπροστά στα επαγγελματικά μου αλλά με έχει κρατήσει πίσω στην προσωπική μου ζωή”.

real.gr