Κέιτ Μίντλετον: Με το σταγονόμετρο οι πληροφορίες για την υγεία της – Αναβλήθηκε περιοδεία της στην Ιταλία τον Μάρτιο
3 months, 8 days ago
6

Με το σταγονόμετρο εξακολουθούν να βγαίνουν οι πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον. Στα νεότερα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, είναι πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας, καθώς αναρρώνει από την χειρουργική επέμβαση, έχει στο πλευρό της όλη την οικογένειά της.

Ο σύζυγός της, πρίγκιπας Γουίλιαμ, την επισκέφτηκε χθες στην ιδιωτική κλινική που νοσηλεύεται, ενώ οι γονείς της έχουν προσαρμόσει το πρόγραμμά τους ώστε να μπορούν να φροντίζουν τα τρία μικρά παιδιά του ζευγαριού.

Η 42χρονη Κέιτ, σύμφωνα με όσα διαρρέουν, «είναι καλά», τρεις νύχτες μετά την επέμβαση. Ο Γουίλιαμ έχει πάρει άδεια τις επόμενες εβδομάδες από τα βασιλικά του καθήκοντα για να είναι κοντά στη σύζυγό του αλλά και για να φροντίζει τα παιδιά τους. Τα προγραμματισμένα ταξίδια στη Λετονία και την Ιταλία έχουν ανασταλεί μέχρι η Κέιτ να αναρρώσει πλήρως και να μπορεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντά της.

kate___2_

 

Πηγή από το παλάτι δήλωσε: «Είναι αυτονόητο ότι προτεραιότητα του Γουίλιαμ είναι η σύζυγός του και τα παιδιά του. Οι γονείς της Κέιτ είναι κοντά στην κόρη τους και το παλάτι έχει ακυρώσει όλα τα ταξίδια στο εξωτερικό. Οι επικείμενες επισκέψεις του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας στη Λετονία, για να επισκεφθούν τα βρετανικά στρατεύματα που υπηρετούν στο εξωτερικό, και η εαρινή περιοδεία στην Ιταλία τον Μάρτιο, έχουν επίσης αναβληθεί. Πάνω από όλα είναι η πλήρης ανάρρωση της πριγκίπισσας».

Ο Γουίλιαμ εθεάθη να αναχωρεί από την ιδιωτική κλινική στο Marylebone γύρω στις 12.35 μ.μ. χθες πριν επιστρέψει στο Ουίνδσορ. Η Κέιτ θα μείνει έως και δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο για να αναρρώσει.

Οι γονείς της Κέιτ έχουν αναλάβει τη φροντίδα των παιδιών, τον πρίγκιπα Τζορτζ, 10 ετών, την πριγκίπισσα Σάρλοτ, 8 ετών, και τον πρίγκιπα Λούη, 5 ετών. Η Κέιτ δεν αναμένεται να επιστρέψει στις δημόσιες εκδηλώσεις πριν από το Πάσχα.

Πληροφορίες για τον λόγο που η Κέιτ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση δεν έχει αποκαλυφθεί, αν και το παλάτι του Κένσινγκτον επιβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται για καρκίνο. Είναι όμως αρκετά σοβαρή ώστε ο διάδοχος του θρόνου Γουίλιαμ να αναβάλλει τα επίσημα καθήκοντά του όσο η σύζυγός του νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Έχει επίσης καθυστερήσει κάθε υποχρέωση όσο εκείνη αναρρώνει, αφιερώνοντας τον χρόνο του στην οικογένειά του.

Η βασιλική οικογένεια έχει δεχτεί πολλά μηνύματα συμπαράστασης για ταχεία ανάρρωση της Κέιτ. Ανακοίνωση που εκδόθηκε από το παλάτι του Κένσινγκτον αναφέρει: «Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εκτιμά το ενδιαφέρον σας. Ελπίζει ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τα παιδιά της- και την επιθυμία της να παραμείνουν ιδιωτικές οι προσωπικές ιατρικές πληροφορίες.

Ως εκ τούτου, το Παλάτι του Κένσινγκτον θα παρέχει ενημερώσεις σχετικά με την πρόοδό της μόνο όταν υπάρχουν σημαντικές νέες πληροφορίες προς κοινοποίηση. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επιθυμεί να ζητήσει συγγνώμη από όλους για το γεγονός ότι πρέπει να αναβάλει τις επερχόμενες υποχρεώσεις της. Ανυπομονεί να επιστρέψει στα καθήκοντά της».