Κένταλ Τζένερ: Δικαίωση για το μοντέλο – Τι αποφάσισε το δικαστήριο για τον άνδρα που παραβίασε το σπίτι της
22 days ago
6

Η Κένταλ Τζένερ είναι από τους πιο διάσημους ανθρώπους παγκοσμίως. Η οικογένεια της, οι Καρντάσιανς, είναι αναγνωρίσιμη από όλο τον πλανήτη με αποτέλεσμα πολλές φορές να μη νιώθει ασφαλής πουθενά. Ούτε ακόμα στο ίδιο της το σπίτι. Και όχι άδικα…

Το γνωστό μοντέλο έχει δεχτεί απειλές για τη ζωή της ενώ το σπίτι της έχει παραβιαστεί ουκ ολίγες φορές.Το τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε τον Ιανουάριο καθώς ένας άνδρας, ο  Άρνολντ Όσκαρ Μπάμπκοκ, κατάφερε να εισβάλει στην ιδιοκτησία της θέλοντας να την δει. Η ασφάλεια της κατάφερε να τον σταματήσει και να τον ακινητοποιήσει μέχρι να έρθει η αστυνομία.

Σύμφωνα με αναφορές, ο Άρνολτ Μπάμπκοκ δεν ήταν η πρώτη φορά που προσπάθησε να εισβάλει στον προσωπικό της χώρο καθώς είχε παρατηρηθεί στη περιοχή και άλλες φορές από την ασφάλεια της Κένταλ Τζένερ, σύμφωνα με το TMZ.

  • Διαβάστε επίσης: Η Κένταλ Τζένερ φωτογραφίζεται ολόγυμνη και… προκαλεί ταραχή στο Instagram

O εισαγγελέας της κομητείας του Λος Άντζελες, Τζορτζ Γκασκόν, δεν υποβάλλει σχεδόν ποτέ κατηγορίες για παραβίαση, κάτι που η αστυνομία λέει ότι είναι απογοητευτικό, καθώς πιστεύει ότι οι ύποπτοι είναι κατά συνέπεια πιο επιρρεπείς στο να διαπράξουν ξανά εγκλήματα.

«Το γραφείο μας χρεώνει υποθέσεις παραβίασης, όταν χρειάζεται, με βάση το σύνολο των περιστάσεων», ανέφερε το γραφείο του εισαγγελέα.

Τώρα όμως, το γνωστό μοντέλο δικαιώθηκε. Σύμφωνα με έγγραφα που εξασφάλισε το E!News, το δικαστήριο ενέκρινε τελικά τα περιοριστικά μέτρα, που είχε ζητήσει η Κένταλ Τζένερ εις βάρος του άνδρα και τα έθεσε σε ισχύ για τρία χρόνια.

 

Οι άλλες διαρρήξεις

Το σπίτι της Κένταλ Τζένερ δεν παραβιάστηκε πρώτη φορά. Το γνωστό μοντέλο έχει υποβληθεί και σε άλλες υποθέσεις φερόμενης καταπάτησης, όπως όταν οι διαρρήκτες φέρεται να έκλεψαν κάποτε κοσμήματα αξίας 130.000 λιρών από το σπίτι της στο Χόλιγουντ Χιλς.

Τον περασμένο Ιούνιο, ένας φερόμενος ως καταπατητής επιχείρησε επίσης να εισβάλει στο σπίτι της. Ο ύποπτος ανώνυμος άνδρας, ο οποίος δεν μπόρεσε να εισέλθει στην ιδιοκτησία της σταρ του Keeping Up With The Kardashians, πιστεύεται ότι αυτοτραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του περιστατικού.

 

Όπως φέρεται σε σχέση με τον Μπάμπκοκ, το άτομο προσπάθησε να εισβάλει στο σπίτι της Τζένερ σε διαφορετικές περιπτώσεις και πήδηξε τον τοίχο της κλειστής κοινότητας της.

Έτσι η Κένταλ αποφάσισε να πάρει πιο δραστικά μέτρα για την ασφάλεια της, αλλάζοντας το σύστημα φύλαξης και προστασίας της οικίας της.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον της στάρ στο E!News: «Η Κένταλ αναβάθμισε τη φύλαξή της και έχει μια μεγάλη ομάδα ανδρών στην ιδιοκτησία της. Όλοι νιώθουν ότι χρειάζονταν μια μεγάλη παρουσία ασφάλειας, σε περίπτωση που κάτι αντίστοιχο συνέβαινε ξανά. Ήταν τρομακτικό και πολύ ανησυχητικό για όλους».