Καίτη Γκρέυ: Η πρώτη φωτογραφία μετά τις δηλώσεις της Ηλιάδη για άνοια
1 year, 18 days ago
6

Η Καίτη Γκρέυ τα τελευταία χρόνια ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μιας και αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας.

Πριν από λίγες ημέρες, η εγγονή της Αγγελική Ηλιάδη, δήλωσε πως η γιαγιά της πάσχει από άνοια και πλέον δεν αναγνωρίζει κανέναν.

«Έχω να δω αρκετό καιρό την γιαγιά μου. Είναι σε μια κατάσταση τώρα που δεν καταλαβαίνει ποιον βλέπει και δεν θυμάται, δεν αναγνωρίζει. Κάποια στιγμή είπαν στην γιαγιά μου για τον θάνατο του πατέρα μου, αλλά δεν ξέρω αν το έχει καταλάβει. Η κατάσταση της υγείας της δεν την βοηθάει πια. Πριν πολλά χρόνια που ήταν καλά η γιαγιά μου είχα πάρει τους γιους μου και πήγαμε να την δούμε. Τώρα βρίσκεται σε προχωρημένη άνοια», δήλωσε προ ημερών η Αγγελική Ηλιάδη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Ωστόσο, η εν λόγω δήλωση έρχεται να διαψευστεί, καθώς ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας ανέβασε φωτογραφία στα social media με την Καίτη Γκρέυ λέγοντας πως η ίδια είναι καλά και έχει διαύγεια.

«Εδώ και χρόνια ο πατέρας Κύριλλος μου ζητούσε να δει την Καίτη Γκρέυ. Σήμερα λοιπόν, πήγαμε, κοινωνήσαμε και βγάλαμε μια αναμνηστική φώτο. Η Καιτάρα, όχι απλά έχει διαύγεια, αλλά θυμάται καθετί από την ιστορία της. Μην ακούτε αυτά που λένε. Λέει η Καιτάρα του πατέρα Κύριλλου: δεν νομίζω ότι έχω αγαπήσει άλλον άνθρωπο σαν τον Νικολάκη μου. Ειναι ο θετός μου γιος. Και για μένα είσαι δεύτερη μάνα μου, Καιτούλα!», σχολίασε στη λεζάντα.