Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Τη γλίτωσα στο «και πέντε» – Στο νοσοκομείο η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη
1 year, 8 days ago
6

Μία περιπέτεια με την υγεία της είχε η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη.

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η ίδια έκανε γνωστό ότι νοσηλεύεται, μέσα από φωτογραφίες που ανέβασε, τόσο με την ίδια στο κρεβάτι του νοσοκομείου, όσο και με ένα κοινό στιγμιότυπο που απαθανατίζει τα το χέρι της με το χέρι του  γιου της.

Στην πρώτη εικόνα, με την ίδια στο κρεβάτι, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της, έγραψε: «Με βλέπω και με απαθανατίζω πρώτη φορά μετά από τρεις μέρες που ήμουν “απέναντι”και τη γλίτωσα στο “και πέντε”. Αυτό πόνεσε πολύ! Η ζωή άλλωστε δεν είναι δίκαιη. Υγεία σε όλους».

Σε επόμενη ανάρτησή της, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη φωτογραφίζει το χέρι της με αυτό του γιου της, ο οποίος πήγε να δει τη μητέρα του στο νοσοκομείο.

«Αγάπη μου, Μιχάλη μου, εσένα περίμενα αγόρι μου για τη γιορτή της μητέρας……Να σου κρατήσω σφιχτά το χέρι και να σου θυμίσω πως Θα Σ’αγαπάω ότι κι αν Γίνει!!! Ναι, το αγαπημένο μας βιβλίο, αυτό που διαβάζαμε όταν ήσουν μικρούλης κάθε βράδυ ακριβώς πριν κοιμηθείς!!!! Που κάθε φορά που το διάβαζα, ένιωθα την ίδια συγκίνηση…..» έγραψε, μεταξύ άλλων, στη λεζάντα η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη.