Κρίστεν Στιούαρτ: Γιατί οι θεατές έφευγαν από τη νέα της ταινία πριν καν τελειώσει
1 year, 11 months ago
6

Δεν πήγε καλά αυτό…

Αλλιώς τα περίμενε η Κρίστεν Στιούαρτ στις Κάννες και αλλιώς της ήρθαν.

Η ηθοποιός βρέθηκε στο διάσημο φεστιβάλ κινηματογράφου για να φωτογραφηθεί, να δώσει συνεντεύξεις και φυσικά να προμοτάρει την καινούρια της ταινία «Crimes of the Future».

Οι φωτογραφίες πήγαν μια χαρά, οι συνεντεύξεις το ίδιο, δυστυχώς δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για την ταινία, καθώς κανείς δεν περίμενε αυτό που συνέβη στις αίθουσες.  Τι ήταν αυτό που φαίνεται πως σόκαρε το κοινό;Οι φωτογραφίες πήγαν μια χαρά, οι συνεντεύξεις το ίδιο, δυστυχώς δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για την ταινία, καθώς κανείς δεν περίμενε αυτό που συνέβη στις αίθουσες. Η πρεμιέρα της ταινίας, η οποία είναι ένας συνδυασμός horror/sci-fi και έχει σκηνοθέτη τον David Cronenberg (όπως και στην ομότιτλη του 1970), όχι απλώς απογοήτευσε, αλλά ανάγκασε πολλούς να φύγουν από την προβολή πριν καν τελειώσει.

Το φιλμ στο οποίο επίσης πρωταγωνιστούν η Léa Seydoux και ο Viggo Mortensen μας μεταφέρει σε ένα δυστοπικό μέλλον, όπου τα όργανα των ανθρώπων παθαίνουν διάφορα περίεργα πράγματα και η Στιούαρτ ως χειρουργός, πρέπει να αναλάβει δράση. Η ταινία έχει πολλές σκληρές σκηνές, όπως για παράδειγμα τη νεκροψία στο πτώμα ενός παιδιού, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στους θεατές και άρχισαν να φεύγουν από την αίθουσα. Η ηθοποιός στη συνέντευξη τύπου μετά την προβολή ερωτήθηκε σχετικά και απάντησε ότι έχει γίνει πια κάτι το συνηθισμένο στο φεστιβάλ Καννών, ο κόσμος να φεύγει σε κάποιες ταινίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Έτερος Εγώ: Όλα έτοιμα για τον τρίτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς της COSMOTE TV

protothema.gr