Λιάνης για Βουγιουκλάκη: «Άνοιξε το κιμονό, μου έδειξε το στήθος της και μου λέει “πιάσ’ το”»
11 months, 30 days ago
6

Καλεσμένος στην εκπομπή «Τετ α τετ» ήταν ο Γιώργος Λιάνης και μίλησε για την προσωπική του ζωή προβαίνοντας σε αποκαλύψεις. Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην ερωτική σχέση, που είχε με την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Η αποκάλυψη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη
«Η Αλίκη ήταν η μεγαλύτερη Ελληνίδα star. Η σχέση μας ήταν άριστη, έως και σε μια περίοδο ερωτική. Μια μικρή περίοδο. Την συνέκρινε με την Αιμιλία και με ρώταγε αν είναι πιο ωραία αυτή ή η Αιμιλία και έλεγα ότι είναι η Αιμιλία πιο όμορφη…» είπε αρχικά.

«Με ρώτησε: Δεν έχω τίποτα ωραίο πάνω μου; Και εγώ είπα αυθορμήτως, έχεις! Μου λέει τι; και λέω: Το στήθος σου. Και μου είπε μια φράση, που δεν την επαναλαμβάνω γιατί είναι πολύ ωραία».

«Μου λέει ‘Πάρ’ το’ ανοίγοντας μια μεταξένια ρόμπα. Ήταν απόλυτα ωραίο και φυσιολογικό, είχε χωρίσει τότε», κατέληξε ο Γιώργος Λιάνης.

Δείτε τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάνη


Τι έχει πει ο Γιώργος Λιάνης για την Αλίκη Βουγιουκλάκη
Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Γιώργος Λιάνης έχει μιλήσει για την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ο δημοσιογράφος είχε μιλήσει στην εκπομπή Idol που παρουσίαζε ο Σάκης Ρουβάς πλέκοντάς της το εγκώμιο.

«Πίσω από αυτή τη σκηνή έχω κάνει άπειρες συναντήσεις μαζί της και μπορώ να πω ό,τι η Αλίκη ήταν καταρχήν ένα πράγμα χαρισματικό, δεύτερον είχε μια τρέλα σαν θεατρική ταραντέλα ήταν ζωή της, ήταν ωραία αλλά ταυτόχρονα ήταν μια δραματική ταινία η ζωή της. Δεν ήταν η Αλίκη ένα πρόσωπο με μια μορφή, δεν έζησε στη ζωή της μόνο τα ωραία, έζησε και τα πολύ δύσκολα και αρχίζουν από πολύ νωρίς.

Η Αλίκη καθορίστηκε από ένα σημαντικό γεγονός στα νιάτα της. Έχασε τον πατέρα της στα 35 του και σχεδόν δεν τον γνώρισε γιατί δολοφονήθηκε όπως λέει η ίδια και όπως φαίνεται την περίοδο του εμφυλίου από τους κομμουνιστές. Γεγονός σπαρακτικό για ένα παιδί. Λόγω αυτού απέκτησε ένα πατρικό σύνδρομο να ζητάει πάντα έναν άνδρα να αναπληρώσει αυτό το χαμένο όραμα ενός πατέρα που δεν είδε. Στη ζωή της έπαιξε μεγάλο ρόλο αυτό.

Από εκεί και πέρα να πάμε στα πιο θετικά. 17,5 χρονών προερχόμενη από μια οικογένεια αριστοκρατική από το μέρος της μάνας, οικογένεια Κουμουνδούρου, πρώην πρωθυπουργός ο Κουμουνδούρος, με πιάνα, ξένες γλώσσες πάει στο Εθνικό μόνη της και δίνει εξετάσεις με δασκάλους εξεταστές τον Σολωμό, τον θρυλικό Ροντήρη, τον Μελά που έριχναν κυβερνήσεις και τον Σιδέρη που έχει γράψει την ιστορία του θεάτρου και παίρνει άριστα και μόνο ο Δημήτρης Χορν της βάζει λίαν καλώς. Και τον εκδικήθηκε αργότερα λέγοντάς του: “πάντα ήσουν ζηλιάρης Δημήτρη”.

Και το ‘57 αρχίζει το δεύτερο θρυλικό γεγονός. Είναι ουσιαστικά η γυναίκα με την οποία ανοίγει την αυτοκρατορία του ο Φίνος. Ο Φίνος αντικαθιστά τον πατέρα. Είναι ο πρώτος ισχυρός άνδρας γιατί τον λάτρευε, σαν πατέρα τον είχε. Και από τα 17,5 γυρίζει 60 ταινίες, 60 περίπου θεατρικά έργα γίνεται ένα πανελλήνιο είδωλο που καθένας θα μπορεί να βρει 1000 μεμπτά, αλλά η δική μου η γενιά που είναι η γενιά του 1, 1, 4 την ώρα που τη βλέπει στη Θεσσαλονίκη, στη Μανταλένα στα βραβεία την ξεφωνίζει από τον εξώστη για να δείξουμε ότι είμαστε αντίθετοι με το κατεστημένο. Και η Αλίκη έλεγε από τότε: “Όλοι είσαστε κρυφο – Βουγιουκλάκηδες” και ήμασταν».

protothema.gr