Λίτσα Γιαγκούση: Αποκάλυψε με ποιον τραγουδιστή δεν θα συνεργαζόταν ξανά
11 months, 1 day ago
6

Η Λίτσα Γιαγκούση παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη!”. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα ευτράπελα που έχουν συμβεί στην καριέρα της, ενώ αποκάλυψε και με ποιον συνάδελφό της δεν θα συνεργαζόταν ξανά.

“Θυμάμαι πως κάποιος που ήταν αρκετά μεθυσμένος ανέβηκε στην πίστα, με βούτηξε από τα πόδια, από τις γάμπες τόσο σφιχτά που δεν είχα ισορροπία και μου φίλαγε τα πόδια. Δεν με άφηνε με τίποτα. Με έπιασαν τα γέλια. Γενικά όμως δεν χάνω την ψυχραιμία μου πάνω στη σκηνή”, τόνισε η Λίτσα Γιαγκούση και πρόσθεσε:

“Από όλα τα βιντεκλίπ μου θυμάμαι πιο έντονα το Μυθιστόρημα γιατί είχα πάθει αναφυλαξία. Είχαμε ένα πλάνο που κυλιόμουν στο γρασίδι, είχε σηκωθεί η μπλούζα και είχα γεμίσει ολόκληρη με καντήλες. Διακόψαμε το γύρισμα για τρεις, τέσσερις ώρες και ήταν τραγικό. Εκείνη την ημέρα τα είδα όλα.

¨Στη συνεργασία με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο, απλώς βγήκα στο δεύτερο μου πρόγραμμα και αυτό κόπηκε απότομα στο 10λεπτο. Δεν μου είπε κάτι ο μαέστρος, σταμάτησε η ορχήστρα και γύρισα εγώ και του είπα «τι έγινε;» για να μου πει πως «έπρεπε να σταματήσουμε». Αυτό. Και αποχώρησα. Δεν θα ξαναδούλευα με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο”.

instyle.gr