Μαρία Ιωαννίδου για Ναταλία Γερμανού: “Πέρασα καρκίνο και δεν πέρασε ούτε απέξω”
1 year, 1 month ago
6

Η Μαρία Ιωαννίδου έκανε κατάθεση ψυχής μιλώντας στο “MEGA Καλημέρα”, για Φρέντυ Γερμανό αλλά και για τη σχέση της με τη Ναταλία Γερμανού.

Όπως σημείωσε, μετά τον θάνατο του Φρέντυ, “εξαφανίστηκαν όλοι, η υποτιθέμενη οικογένεια, απλώς με εγκατέλειψαν, άρα όλο αυτό είχε μια υποκρισία“, ενώ αποκάλυψε και κάποια από τα λόγια που της έλεγε ο αείμνηστος δημοσιογράφος και συγγραφέας, με τον οποίο έμειναν μαζί έως το τέλος της ζωής του το 1999.

Έλεγε, βρε παπάκι τι θες με έναν μεγάλο και άρρωστο άνθρωπο; Πήγαινε βρες, κορίτσι μου, κανένα τεκνό, είσαι όμορφη, είσαι νέα… Δεν τον βλέπω πλέον στον ύπνο μου… Όταν τον έβλεπα, και με συμβούλευε και μου κρατούσε συντροφιά… Μου είπε κάποια στιγμή μη βιάζεσαι, θα συναντηθούμε ξανά. Και μου έλεγε, παπάκι κόψε τα πολλά μίνι. Ήμουν φιλάρεσκη, ήμουν πολύ ωραίο κορίτσι και το μίνι έμεινε πολύ. Μου έλεγε, κόψε το μίνι γιατί σε βλέπουν μόνο σαν μίνι, σαν μπούτια, για να σε δουν κι αλλιώς, πόσο καλή ηθοποιός είσαι κόψε το μίνι”

Η ίδια ανέφερε ότι είναι ντροπή που δεν υπάρχει ημέρα μνήμης “Φρέντυ Γερμανός” στις 21 Μαΐου, η μέρα που έφυγε από τη ζωή.

Η Μαρία Ιωαννίδου εξέφρασε και το παράπονό της για τη Ναταλία Γερμανού. “Δεν με αγαπάει όσο εγώ. Δεν νοιάζεται… Της έστειλα το βιβλίο μου, δεν έκανε καμία αναφορά. Εάν είπα κάτι που την πείραξε, θα μπορούσε να με πάρει ένα τηλέφωνο και να μου το πει. Δεν μπορεί να περνάω καρκίνο, που πέρασα πριν από τόσα χρόνια και να μην περνάει ούτε απέξω… Η Ναταλία ούτε τις τελευταίες ημέρες του μπαμπά της δεν ήρθε και με παρακάλεσε να τον αποχαιρετήσω εγώ, γιατί δεν μπορούσε. Μου είπε, θα στο χρωστάω για πάντα. Ε, δεν βλέπω να… Μεγάλωσε με τη γιαγιά της, με τη μητέρα του Φρέντυ, δεν είχαν πολλές επαφές όταν μπήκα στην οικογένεια. Του είπα, τι είναι αυτό Φρέντυ, δεν βλέπεις τη Ναταλία; Κάθε Δευτέρα που δεν έχω θέατρο η Ναταλία θα έρχεται εδώ και θα τρώει, θα μαγειρεύω εγώ και η Ναταλία θα τρώει στο σπίτι μας.”

“Είναι ντροπή, ήθελα να κάνω μήνυση, είμαι μια γυναίκα ώριμη, 60 και, ούτε δείχνω ούτε είμαι σαν χαρακτήρας πάνω από 45-50” είπε όσον αφορά στην ψευδή ηλικία που αναγράφεται στο Διαδίκτυο.

real.gr