Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Κέρδισε μετάλλια σε αγώνες ζίου ζίτσου αλλά… τσακώθηκε με διαιτητή (βίντεο) Ο Mr Meta δεν δέχθηκε ότι έχασε σε έναν από τους αγώνες του πρώτου τουρνουά ζίου ζίτσου στο οποίο συμμετείχε
10 months, 20 days ago
6

O Μαρκ Ζούκερμπεργκ δεν δέχεται εύκολα την ήττα σε οποιοδήποτε επίπεδο και το ίδιο συνέβη στο πρώτο τουρνουά brazilian ζίου ζίτσου στο οποίο συμμετείχε και στο οποίο έφτασε στο σημείο να τσακωθεί με διαιτητή προκειμένου να κατακτήσει μετάλλια στη διοργάνωση.

Το τουρνουά στο οποίο συμμετείχε το αφεντικό της Meta πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Ρέντγουντ Σίτι της Καλιφόρνια.

Ο πρώτος αγώνας, όμως, του 38χρονου Ζούκερμπεργκ δεν είχε την κατάληξη που θα ήθελε με τον ίδιο να μην αποδέχεται το αποτέλεσμα και να τσακώνεται δημόσια με τον διαιτητή. Αιτία η απόφαση του διαιτητή δύο λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα ότι ο Ζούκερμπεργκ είχε εγκαταλείψει και άρα η νίκη έπρεπε να πάει στον αντίπαλό του.

Στο βίντεο του αγώνα φαίνεται ο Ζούκερμπεργκ να είναι το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα με την πλάτη στο πάτωμα, ο ίδιος, όμως, δεν δέχθηκε την απόφαση του διαιτητή ο οποίος μετά τα παράπονα ανακοίνωσε ότι ο αγώνας είχε λήξει ισόπαλος 0-0.

Αφού προσπέρασε το «εμπόδιο» αυτό ο Ζούκερμπεργκ κατέκτησε τελικα και χρυσό και ασημένιο μετάλλιο στους αγώνες στους οποίους συμμετείχε.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες τις οποίες περιχαρής δημοσίευσε στο Instagram ο Ζούκερμπεργκ, ο Mr Meta συμμετείχε τόσο σε αγώνες Gi – αγώνες στους οποίους οι αθλητές φορούν λευκές στολές και ζώνη που δείχνει το επίπεδό τους – και αγώνες No-Gi του brazilian ζίου ζίτσου.

«Αγωνίστηκα στο πρώτο μου τουρνουά ζίου ζίτσου και κέρδισα ορισμένα μετάλλια για την ομάδα Guerrilla Jiu Jitsu» έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών του ο Ζούκερμπεργκ.

Ο 38χρονος δισεκατομμυριούχος ευχαρίστησε για τις νίκες του τους προπονητές του Ντέιβ Καρίλι, Κάι “The Shadow” Γου και Τζέιμς Τέρι.

 

 

 pronews.gr

Ο ένας εκ των προπονητών του Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ο Κάι Γου ο οποίος είναι κάτοχος μαύρης ζώνης και γυμνάζεται μαζί του στην Καλιφόρνια, είχε αποκαλέσει «τρελό με το ζίου ζίτσου» τον Mr Meta προσθέτοντας ότι «δεν θα περίμενες ποτέ από έναν τέτοιο τύπο να σε ρίξει νοκ άουτ».