«Μεγάλωσα εγώ το παιδί μέχρι 4-5 χρονών, έπρεπε η Καίτη να δουλέψει, λόγω μεγαλύτερου βεληνεκούς»
3 years, 6 months ago
6

«Δεν ήθελα να μεγαλώσει με ξένη κοπέλα στο σπίτι»: Ο Διονύσης Σχοινάς, για τα πολλαπλά στερεότυπα που κατέρριψε στο γάμο του με την Καίτη Γαρμπή.

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Διονύσης Σχοινάς μίλησε για τον γάμο του με την Καίτη Γαρμπή, που μετρά πάνω από δύο δεκαετίες, αλλά και για το πώς βιώνει ο ίδιος την πατρότητα, με έναν τρόπο που καταρρίπτει τα στερεότυπα στην Ελλάδα, όπου κρατά ακόμα γερά σε κάποιες οικογένειες ο παραδοσιακός ρόλος του άντρα-«κουβαλητή».

«Αυτό που μας κρατάει με την Καίτη είναι η ελευθερία μας. Υπάρχει εμπιστοσύνη τεράστια και δεν μου έλειψαν τα φιλαράκια μου, το ψάρεμα, το μουντιαλίτο. Και πάντα περιμένουμε να έρθει η ώρα να κάνουμε πράγματα μαζί. Ο γιος μου έρχεται και μου λέει μια μέρα, έτσι είναι τα ζευγάρια όταν είναι παντρεμένα; Ο ένας στο γραφείο, στο στούντιό του μέσα, και η άλλη κάθεται και βλέπει ταινίες, ο καθένας στο χώρο του; Του λέω, έτσι κρατιόμαστε με τη μάνα σου μαζί. Έχουμε τις μικρές μας ελευθερίες. Αυτό τον τύπο αγάπησε η Καίτη».

«Λέω στον γιο μου, έτσι κρατιόμαστε με τη μάνα σου μαζί. Έχουμε τις μικρές μας ελευθερίες».

Για την προσωπική επιλογή του να μείνει τα πρώτα χρόνια της πατρότητας στο σπίτι, να μεγαλώσει τον γιο τους, Δημήτρη, που σήμερα είναι 21 ετών και επίσης αποφάσισε να ακολουθήσει τα χνάρια τους στον κόσμο της μουσικής, είπε: «Η Καίτη δεν με άφησα να νιώσω άσχημα όταν μεγάλωσα εγώ το παιδί μέχρι 4-5 ετών, γιατί δεν ήθελα να μεγαλώσει με ξένη κοπέλα στο σπίτι. Δούλεψε εκείνη, εγώ ήταν επιλογή μου να σταματήσω». Ο Σχοινάς πρόσθεσε, ακομπλεξάριστα: «Λόγω μεγαλύτερου βεληνεκούς της Καίτης, έπρεπε να δουλέψει η Καίτη».