Μέγκαν Φοξ: Παντρεύεται τον Μασίν Γκαν Κέλι – Μετά την πρόταση γάμου… ήπιαν το αίμα τους
2 years, 4 months ago
6

Ευτυχισμένο τέλος θα έχει η σχέση της ηθοποιού Μέγκαν Φοξ  με τον Μασίν Γκαν Κέλι, αφού το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι αρραβωνιάστηκε.

Η Φοξ μοιράστηκε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram, στο οποίο βλέπουμε τον μουσικό να γονατίζει, κάνοντας πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και η ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα: «Ενάμιση χρόνο αργότερα, έχοντας περάσει μαζί την κόλαση και έχοντας γελάσει περισσότερο από όσο φανταζόμουν ποτέ δυνατό, μου ζήτησε να τον παντρευτώ», και πρόσθεσε: «Και όπως σε κάθε ζωή πριν από αυτήν, και όπως σε κάθε ζωή που θα την ακολουθήσει, είπα ναι… και μετά ήπιαμε ο ένας το αίμα του άλλου».

Ο ράπερ είχε δηλώσει πως ήταν ερωτευμένος με τη Μέγκαν Φοξ από την εφηβεία του. Όπως είχε πει, είχε την αφίσα της κολλημένη στον τοίχο του δωματίου του και ήταν το όνειρό του για πάρα πολλά χρόνια. Μάλιστα, είχε δεσμευτεί απέναντι στους συμμαθητές του πως «αυτή την γυναίκα κάποια στιγμή θα την παντρευόταν».

Από τη δική της πλευρά, η Φοξ έχει αναφέρει πως η σχέση της με τον Μασίν Γκαν Κέλι ήταν το «σωσίβιό» της. Από τον Μάρτιο του 2020, όταν και ξεκίνησε η σχέση τους, βλέπει τον εαυτό της να αλλάζει και κατανοεί ότι υπάρχουν πράγματα πιο σημαντικά από την εμφάνιση.

Σε συνέντευξή της, η ηθοποιός είχε δηλώσει επίσης πως ο σύντροφός της είναι «η δίδυμη φλόγα της», προσθέτοντας πως «περίμενε μία αιωνιότητα για να τον συναντήσει».

Αυτός θα είναι ο πρώτος γάμος για τον Κέλι και έχει μια κόρη από προηγούμενη σχέση. Η Φοξ ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τον ηθοποιό Μπράιαν Όστιν Γκριν, με τον οποίο έχει τρία παιδιά.

protothema.gr