Νατάσα Θεοδωρίδου – Θυμάμαι το ξεκίνημά μου, τη στιγμή που έφευγα από τη Θεσσαλονίκη
2 years, 5 months ago
6

Στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» μίλησε η Νατάσα Θεοδωρίδου, με αφορμή τις 6 μοναδικές συναυλίες της στο Παλλάς.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια και ο Κώστας Καραφώτης υπόσχονται μαγικές βραδιές, μέσα στην «καρδιά» της εορταστικής περιόδου, και συγκεκριμένα στις 24 – 25 και 31 Δεκεμβρίου, καθώς και την πρώτη μέρα του χρόνου, αλλά και στις 5 και 6 Ιανουαρίου.

«Το ήθελα πάρα πολύ αυτό, η προπώληση είναι μαγική. Θα κάνω μια ωραία λαϊκή συναυλία, δε θα αλλάξει κάτι από αυτό που ξέρουν οι άνθρωποι από εμένα. Είναι και ο Κώστας Καραφώτης παρέα, και είναι καλό παιδί και πολύ καλός τραγουδιστής, και αυτό λειτουργεί πολύ θετικά», είπε αρχικά.

«Είμαι 51 ετών»

«Το “Υπάρχω για εσένα” θα είναι βασικό στοιχείο στην παράσταση. Είναι το καινούργιο μου τραγούδι και όλοι θέλουν να το ακούσουν και ζωντανά. Η συνεργασία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ως στιχουργό είναι πολύ καλή. Η συνεργασία μας ξεκίνησε με την “Έξαψη”, που έγινε τυχαία. Ήταν μια κουβέντα που κάναμε για το σίριαλ στην τηλεόραση, και μου είπε να πω ένα τραγούδι, και να γράψει τους στίχους εκείνος», περιέγραψε η ίδια για τη συνεργασία της με το Βαγγέλη Μαρινάκη και την επιτυχία που γνωρίζουν τα τραγούδια της που ο ίδιος υπογράφει στιχουργικά.

«Είμαι 51 και με τους χειμώνες και με τα καλοκαίρια, δεν κρύβω την ηλικία μου. Έχω γεννηθεί το 1970. Θυμάμαι το ξεκίνημά μου, τη στιγμή που έφευγα με το αεροπλάνο από τη Θεσσαλονίκη», είπε έντονα συγκινημένη. «Δεν το περίμενα ότι θα γίνει όλο αυτό. Άνοιγε ένας κύκλος ζωής που δεν ήξερες που θα οδηγήσει. Είχα χωρίσει και ήμουν και με ένα παιδί δύο ετών. Πήρα και την ευθύνη του παιδιού», πρόσθεσε.

«Ο έρωτας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μου»

«Με την Ελένη Μενεγάκη γίναμε φίλες από όταν ήμουν στη Θεσσαλονίκη. Τότε γίνονταν μεγάλες εκδηλώσεις από τα κανάλια, και έτσι γνωριστήκαμε. Όταν ήρθα στην Αθήνα πήγαινα συχνά στην εκπομπής και ταιριάξαμε», ανέφερε για το πώς ξεκίνησε η φιλία της με την Ελένη Μενεγάκη.

«Εγώ υπάρχω για όλους», είπε γελώντας, απαντώντας στο αν υπάρχει για κάποιον, όπως λέει το νέο της τραγούδι. «Και να υπήρχε κάποιος δε θα στο έλεγα. Ο έρωτας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Δε θα απαντήσω στο αν είμαι ερωτευμένη. Παράπονο όμως δεν έχω, κανένα», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα.