Νίκος Πολυδερόπουλος για τον θάνατο του αδερφού του: Μία μέρα πριν είχε πάει στο νοσοκομείο
3 months, 30 days ago
6

Ο αδερφός του Νίκου ΠολυδερόπουλουΠαντελής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 28 ετών, μετά από ανακοπή καρδιάς.

Δούλευε ως μπάρμαν σε γνωστό μαγαζί της Πάτρας, ενώ υπέστη ανακοπή ανήμερα των Χριστουγέννων, βυθίζοντας σε θλίψη τα κοντινά του πρόσωπα.

Ο ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά στην εκπομπή T-live κι αποκάλυψε πως λίγο πριν φύγει από τη ζωή, ο αδερφός του είχε βρεθεί στο νοσοκομείο, λόγω ενός πονόλαιμου που τον ταλαιπωρούσε.

«Το παιδί έχει φύγει, πρέπει να μείνουμε πίσω δυνατοί οι υπόλοιποι, να στηρίξουμε. Είχε μια ενόχληση στον λαιμό, πήγε στο νοσοκομείο κι ο γιατρός του είπε “δεν είναι κάτι, μπορείς να φύγεις”. Την επόμενη μέρα τον περιμέναμε να γιορτάσουμε μαζί. Ήρθε, έφερε το δώρο κι έπεσε. Από τότε τελείωσαν όλα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Του κάναμε όλα τα απαραίτητα, εισπνοές κλπ, τον βοήθησαμε, ήρθε το ΕΚΑΒ, αλλά δεν καταφεραμε να τον γυρίσουμε πίσω. Δεν έχουμε ακόμα το τελικό πόρισμα, περιμένουμε. Σταμάτησε η καρδούλα μου».

Τέλος, τόνισε: «Πήγε στον γιατρό, ούτε μια εξέταση αίματος του έκαναν, του έδωσαν ένα σπρέι. Ούτε να τον ακούσουν. Ήρθε στη μητέρα μου και λέει “καλά, ούτε να με ακούσουν, μήπως είναι κάτι;”. Τίποτα. Ούτε αντιβίωση, ούτε τον ακούσανε, ούτε τον εξετάσανε. Αν τον είχαν εξετάσει, ίσως να είχαμε προλάβει κάτι».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO