Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η αποκάλυψη για το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη
5 months, 16 days ago
6

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» το μεσημέρι της Τετάρτης. Η γνωστή ηθοποιός, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εκπομπή “Καλημερούδια” που παρουσίασε μαζί με τον Κώστα Μαρτάκη στο Mega και έκανε μια αποκάλυψη για το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη.

“Όσοι έρχονταν, μας έλεγαν ότι περνούσαν ωραία. Στο κομμάτι των συνεντεύξεων, εγώ δεν είμαι δημοσιογράφος και ούτε είναι κάτι που το ήξερα ακριβώς, το έβλεπα σαν κανονική ρεαλιστική κουβέντα που θα κάνω με όποιον καλεσμένο. Με ενδιέφερε να ακούσω αυτά που μου λένε. Έχω βρεθεί και εγώ στη θέση να δίνω μία συνέντευξη και ο δημοσιογράφος να κοιτάει το κινητό του, να κοιτάει αλλού, είναι σημαντικό για μένα να σε ακούει ο άνθρωπος με τον οποίο μιλάς”, τόνισε η Ντορέττα Παπαδημητρίου και πρόσθεσε:

“Προσπαθούσα να φέρω τα πράγματα σε μία θέση που ο άλλος θα νιώσει άνετα άμα θέλει να πει δύο πράγματα παραπάνω. Αυτό μπορείς να το νιώσεις από τον απέναντι. Αν έβλεπα ότι ο άνθρωπος δεν ήθελε και πολλά, δεν ρώταγα.

Είχαν γίνει διάφορα και περίεργα και ευτράπελα δεν το συζητάω. Έχω φάει την πιο επική τούμπα που πιστεύω ότι έχει φάει κανείς στην τηλεόραση ζωντανά με το πατίνι, πώς δεν είχα ανοίξει το κεφάλι μου; Είχαμε και όλο αυτό το δύσκολο του τροχαίου του Παντελή Παντελίδη, που έγινε εκείνη την ώρα ακριβώς της εκπομπής και δεν ξέραμε τι και πώς να κάνουμε. Την προηγούμενη μέρα ήταν μαζί με τον Κώστα Μαρτάκη και έκαναν πρόβες, ήμασταν τελείως απροετοίμαστοι για να το χειριστούμε. Δεν είχαμε μέσα στην ομάδα δημοσιογράφους, είχαμε συνδεθεί (στον αέρα με δημοσιογράφους) όταν μπορούσαμε πια να ανακοινώσουμε. Το ξέραμε λίγο λεπτά νωρίτερα αλλά δεν μπορούσαμε να το ανακοινώσουμε. Του Κώστα Μαρτάκη του το είπαμε όταν το μάθαμε όλοι, δεν του το είπαμε στον αέρα, όταν ανακοινώθηκε το όνομα και μπορούσαμε να το πούμε. Ο Κώστας είχε φύγει από το πλατό, δεν μπορούσε το παιδί, ήμασταν όλοι πολύ σοκαρισμένοι”.