«Ντροπή σου να κάνεις παιδί σε τέτοια ηλικία»: H εξομολόγηση της Ιώαννας Παππά για τη μητρότητα
3 years, 7 months ago
6

Η διάσημη ηθοποιός έγινε μητέρα μετά τα 40 και δέχθηκε μία επίθεση που δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί.

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου Τhe 2night Show εμφανίστηκε η ηθοποιός Ιωάννα Παππά, η οποία ετοιμάζει τη νέα της τηλεοπτική δουλειά στη συχνότητα του Mega.

Η ηθοποιός μίλησε για τη δουλειά της, αλλά και για την οικογενειακή της ζωή δηλώνοντας πως ο γιος της είναι ένα χαρούμενο και εύκολο παιδί

Η Ιωάννα Παππά, η οποία έγινε μητέρα μετά τα 40, είπε ότι έχει δεχθεί μία σεξιστική επίθεση που δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί για την απόφαση της να αποκτήσει ένα παιδί σε ηλικία που για κάποιους θεωρείται «προχωρημένη».

Όπως είπε η ηθοποιός, έχει λάβει μήνυμα ότι θα έπρεπε να ντρέπεται που έκανε παιδί μετά τα 40. «Μου είχαν στείλει ένα μήνυμα, “ντροπή σου σε τέτοια ηλικία” και “τι θα κάνει το παιδί σας όταν μεγαλώσει», και τέτοια.

«Δεν χρειάστηκε να μπω σε διαδικασία να κάνω κάτι. Δηλαδή όταν είπα πως ήθελα να κάνω παιδί, ήρθε αμέσως φυσιολογικά. Ήμουν τυχερή. Δεν ξέρω, εάν έπρεπε να μπω σε μεγάλη διαδικασία αν θα το έκανα απαραίτητα γιατί είμαι και λίγο του όταν έρχεται κάτι το δέχομαι όμορφα, αλλά αν δεν έρχεται δεν θα το πιέσω και πάω παρά κάτω. Είμαι όμως υπέρ του αν θέλει κάποιος να κάνει κάτι στη ζωή του, να το παλέψει μέχρι τέλους».

Και πρόσθεσε: «Δεν είχα πάντα το όνειρο να κάνω οικογένεια, αλλά μου φαινόταν πάντα πολύ γλυκιά σαν ιδέα και πίστευα ότι θα θέλω κάποια στιγμή. Μου προέκυψε τα τελευταία χρόνια. Μέχρι στιγμής δεν έχω χάσει τίποτα από τη ζωή του γιου μου αν και εργάζομαι όλο αυτό το διάστημα», πρόσθεσε η 43χρονη σήμερα ηθοποιός.

Δείτε το σχετικό βίντεο: