«Ντροπή σου, τι είναι αυτά που ρωτάς»: Η ερώτηση που έκανε έξω φρενών την Έλλη Κοκκίνου, «πάγωσε» η Σκορδά
1 year, 3 months ago
6

Για όλους και για όλα μίλησε η Έλλη Κοκκίνου, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό μας».

Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη σχέση της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη αλλά και σε μια «κίτρινη» ερώτηση που της είχε γίνει, με συνέπεια να νιώσει πολύ άβολα.

«Απολαμβάνω τη σκηνή, περνάω καλά όταν κάνω αυτό που θέλω. Παλιά δεν είχα την εμπειρία να θωρακιστώ καλά. Ποτέ δεν κρυβόμουν από τους δημοσιογράφους, αλλά πάντα έβαζα ένα μέτρο μέχρι πού θα απαντήσω. Οφείλω στον εαυτό μου να περνάω καλά και να κάνω αυτό που θέλω. Αν είχα σχέση, δεν θα κρυβόμουν. Δεν σχολιάζω ποτέ τι κάνουν οι άλλοι, γιατί δεν με αφορά», είπε αρχικά.

Έλλη Κοκκίνου: Το σχόλιό της για τη σχέση Βανδή – Μπισμπίκη

«Χαίρομαι που η φίλη μου, η Δέσποινα Βανδή, είναι καλά. Έχουμε μπερδέψει τον χαβαλέ που κάνουμε στην παρέα με τον κανιβαλισμό που κάνουμε στον δημόσιο λόγο. Έχουν γίνει ακραία σχόλια για Βανδή – Μπισμπίκη. Ο καθένας μπορεί να κάνει στη ζωή του ό,τι θέλει», πρόσθεσε η Έλλη Κοκκίνου.

Η «κίτρινη» ερώτηση που την έκανε έξω φρενών

«Σε μια απονομή μου, ήταν τόσο πικρόχολο το σχόλιο και η ερώτηση ενός ρεπόρτερ, τον οποίο είχαν βάλει από μια εκπομπή, δεν ήρθε από μόνος του. Ακόμα και οι συνάδελφοί του από τα άλλα κανάλια του έκαναν μεγάλη παρατήρηση και του είπαν “Τι είναι αυτά που ρωτάς; Ντροπή σου”. Αναφέρθηκε σε ένα παλιό θέμα που με έθιγε προσωπικά. Έρχεσαι σε μια χαρούμενη στιγμή μου να την αμαυρώσεις και να με ρωτήσεις κάτι τόσο κίτρινο; Και να ίσχυε αυτό, έρχεσαι να με ρωτήσεις κατάμουτρα κάτι τόσο κίτρινο;».

enimerotiko.gr