Ο Χρήστος Δάντης θα ζητήσει άρση απορρήτου για να αποδείξει ότι δεν μιλούσε με την Ασημίνα Χατζηανδρέου
1 year, 3 months ago
6

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου βρίσκεται πλέον εκτός Survivor All Star και ο Χρήστος Δάντης έχει πάρει θέση για όσα ειπώθηκαν στο επεισόδιο της Τρίτης 31 Ιανουαρίου.

Η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς του Νίκου Μπάρτζη που είπε ότι είδε την παίκτρια και την Κατερίνα Δαλάκα να έχουν κινητό, κάτι που απαγορεύεται ρητά από την παραγωγή.

Μετά από όλα όσα έγιναν, το όνομα του Χρήστου Δάντη έχει έρθει στο προσκήνιο και σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι δεν μίλησε εκείνος στο τηλέφωνο με τη σύντροφό του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής, ο τραγουδιστής ετοιμάζεται να κάνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου για να αποδειχθεί πως λέει την αλήθεια.

Ο τραγουδιστής, ο οποίος στηρίζει τη σύντροφό του, Ασημίνα Χατζηανδρέου, έκανε μία ανάρτηση για όσα συνέβησαν, Μέσα από τον λογαριασμό στο Instagram ανέβασε φωτογραφία της 23χρονης και έγραψε:

«Πιστεύω σε σένα και στη ψυχή σου που κάνει για διακόσιους. Πιστεύω μόνο εσένα και κανέναν άλλον. Καλή επιστροφή, σε περιμένουμε».

dantis_asimina86