Ο Λευτέρης Πανταζής πήγε στον Άδωνι Γεωργιάδη και του ζήτησε προσωπικά να βοηθήσει τους καλλιτέχνες
3 years, 5 months ago
6

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρνατούτογλου βρέθηκε χθες βράδυ καλεσμένος ο Λευτέρης Πανταζής. Ο δημοφιλής τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρωτόγνωρη κατάσταση από την οποία λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού η νυχτερινή ζωή πλήττεται έντονα με τα μαγαζιά σε αναστολή εκφράζοντας την αγωνία του και τη στεναχώρια του.

«Στεναχωριέσαι σίγουρα και στεναχωριέσαι γιατί, χωρίς να φταις, ξαφνικά εδώ και δέκα μήνες δεν δουλεύεις. Τα τηλέφωνα χτυπάνε ασταμάτητα για μουσικούς, παραγωγούς, σερβιτόρου, τραγουδιστές, τραγουδίστριες, λουλουδούδες, πορτιέριδες. 20, 30 επαγγέλματα το βράδυ και μπορεί και παραπάνω.

Ένας ολόκληρος στρατός από πίσω με κόσμο ο οποίος ζει τη νύχτα. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, τώρα, δεν έχουν δουλειά. Στεναχωριέμαι γιατί δεν ξέρω πως να τους βοηθήσω. Δεν ξέρω. Έχω πάει και σε κάποιον υπουργό και μου είπε πως το κοιτάνε το θέμα με αγάπη», πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, ο τραγουδιστής και συνέχισε:

«Στον Άδωνη Γεωργιάδη πήγα που είναι παλιός μου φίλος. Θα το κοιτάξει, μου είπε, με αγκαλιά. Πήγα σαν Λευτέρης Πανταζής γιατί νομίζω πως μετά από τόσα χρόνια έχω χτίσει με το όνομα μου να μπορεί ο καθένας να σέβεται τον Λευτέρη τον φίλο σου και τον Πανταζή του κόσμου.

Με σεβασμό, λοιπόν, κάθισα στο τραπέζι απέναντι του και μιλήσαμε για όλα τα πράγματα. Πρώτα για τη ζωή μας. Πως ξεκινήσαμε και οι δύο και τώρα αυτός είναι υπουργός και εγώ είμαι ο Λευτέρης Πανταζής από την αγάπη του κόσμου».